Pilóták! Nektek milyen érzésetek van landolás előtt? Mármint utasszállítóval?
Figyelt kérdés
Kinn dolgozok Angliába mint pilóta. A felszállás és a repülés közbe teljesen nyugodt vagyok , de mikor az ereszkedés van akkor sokkal gyorsabban ver a szivem a kelleténél, de csak kb ugy 400-500 meterig utána megint minden normális. Mással is elszokott ilyesmi fordulni ?2010. márc. 10. 13:06
1/11 anonim válasza:
Nálam nincs ilyen.
Mi az a QNH?
Hányas a budapest approach frekvenciája?
2/11 anonim válasza:
:D
Teszteled hogy tényleg pilóta e?:-)
3/11 anonim válasza:
valószinűtlen, hogy egy utasszállító pilóta ide irogat
4/11 anonim válasza:
QNH = tengerszintre átszámított légnyomás
Freki : 129.7 MHz
maci :)
5/11 anonim válasza:
De a kérdezőnek kellet volna válaszolnia!:D
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok pilóta! De a légnyomás is okozhatja, vagy olyan érzésem már volt, amikor a hullámvasút lefelé ment nagy sebességgel előjött a gyomorgörcs, meg a heves szívdobogás.
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok pilóta , de egyszer Engedte , hogy letegyem a Tu154-est egy ruszki Kapitány jó volt mintha pezsgett volna a vérem csúcs volt
8/11 anonim válasza:
Én An2-est vezetek ! Nekem Csak akkor volt aritmiám amikor egy Szőke karcsú 40-es , pasi elkezdett simogatni és felajálkozott nekem a gépen !
Jó tanács : A Botkormányon legyen a kéz ,ne a Stewardess mellén !
9/11 anonim válasza:
Olvasd el mit irt egy csaj , szex témakörben a pilótákról
az kigyógyitaná belőled a szivbajt tuti ! DDD
10/11 anonim válasza:
Én meg csak egy gőzmozdony vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!