Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szokott olyan érzésetek...

Szokott olyan érzésetek lenni, hogy nem értek annyit, mint mások?

Figyelt kérdés
Mikor olyan emberek között vagyok, akik okosabbak vagy szebbek nálam, úgy érzem, hogy senki vagyok hozzájuk képest. Ez az érzés mitől van?
2009. jún. 23. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Mások szerint így is túlbecsülöm magam:/
2009. jún. 23. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Nincs önbizalmad, gondolj arra ilyenkor hogy mennyi ronda/nyomorék/stb ember van a világon, és örülj hogy te nem vagy olyan.
2009. jún. 23. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Mintha én írtam volna a kérdést. Én folyamatosan azt érzem,hogy lenéznek. Mindenki valami más miatt néz le.
2009. jún. 23. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nincs önbizalmad. oké, ne legyél beképzelt, de azért ennyire semmibe se kell magad venni! legyél szerény, de azért (egészséges módon) légy tisztában a képességeiddel, adottságaiddal. biztos van amiben te vagy jó, más kevésbé. erre gondolj.
2009. jún. 23. 23:38
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
igen, folyamatosan. Jo lenne ha már elmulna...apropo hány éves vagy?
2009. jún. 24. 00:00
 6/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok. Tudom, hogy vannak dolgok, amikben jó vagyok, de ha látok valakit, aki nálam jobb, akkor olyan "törpének" érzem magam amellett.
2009. jún. 24. 00:31
 7/12 anonim ***** válasza:
HeHe én most úgy érzem, hogy többet érek, mint sok másik ember:) Köszönhető a jeles érettségi bizonyítványomnak:)
2009. jún. 24. 02:47
 8/12 anonim válasza:
100%

Igen, részben. A szituáció az hogy a társadalom által elvárt értékek részben egyoldalúak.

Ezzel azt szeretném mondani hogy irigykedhetsz egy jól menő ügyvédre hogy ő mennyivel jobban tudja a jogot, és tud neked mondani egy csomó számodra addig ismeretlen megoldást hivatalos ügyintézéssel kapcsolatban, de lehet hogy veri a feleségét, ordibál a gyerekével, egy utolsó faragatlan tuskó, csak ennek semmi vagy csak közvetett hatása van a társadalmi megítélés szempontjából, mivel senki se tud róla.

2009. jún. 24. 03:07
 9/12 anonim ***** válasza:
én is 22 vagyok :D akkor bizzunk benne, hogy ez még elmulhat...és csak a korral jár :)
2009. jún. 24. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen szokott olyan lenni, ez bizony irigység. De csak gondolj arra hogy ők is emberek ők is valahogy elérték nem magukkal született. Szépség is formálható, tudás is művelhető. Saját kezedbe van a sorsod, eldöntheted te hogy milyen leszel, ne ijedj meg tőlük másoktól, csak bízz magadban
2009. jún. 24. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!