Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szokott olyan érzésetek...

Szokott olyan érzésetek lenni, hogy nem értek annyit, mint mások?

Figyelt kérdés
Mikor olyan emberek között vagyok, akik okosabbak vagy szebbek nálam, úgy érzem, hogy senki vagyok hozzájuk képest. Ez az érzés mitől van?
2009. jún. 23. 22:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak én még így sem vagyok elégedett magammal. Pedig a harmadik diplomámon dolgozom és van 4 nyelvből nyelvvizsgám, van gyerekem, férjem is mellette. Mégis sokszor érzem azt, hogy senki vagyok pl. azért, mert kövér vagyok és nem tudok hogyan lefogyni. Irigylem azokat, akiknek ezzel nincs problémájuk. Rengeteg ember van, akinek semmit sem kell foglalkoznia ezzel, sőt rengeteget esznek és semmit sem híznak, én meg a levegőtől is hízom.
2009. jún. 24. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:

3. diploma???

Te szuper vagy! Nincsen önbizalmad. De szerintem minden okod megvan a boldogságra, ha van családod akkor semmi más nem számít szerintem. Nekem is pont ez az érzésem van. De rájöttem, hogy mindenki ugyanolyan értékes. Büszke lehetsz magadra . Ja és az hogy kövér vagy egyáltalán ne szomorítson el! Én hízni szeretnék, hiába eszek semmit se hízom...

13 éves lány

2009. jún. 25. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!