Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szokott olyan érzésetek lenni ilyenkor este felé, hogy igaz, vannak körülötted, lakásban, albérletben, akárhol, mégis magányos vagy?
Akkor rakj be egy kis Children of Bodom-ot jó kis basszussal, és próbáld megérteni a szövegét, bár ez nem fog menni, de biztos, hogy nem a magányra fogsz gondolni!
ARE YOU DEAD YET?
Érdekes, én éjszaka pont, hogy lenyugszom.
Reggel 5 előtt amúgy sem tudok elaludni. Ilyenkor olyan jó csend van mindenhol. Legjobb ilyenkor kimenni egy cigire, bámulni az eget, vagy csak figyelni a csendet :D:D
Amúgy átérzem, hogy miről beszélsz. Ha nicns bekapcsolva a tv, nekem is ilyen érzésem támad.
Fogalmam sincs miért, vagy hogyan segít a tv, de nekem működik :D Bekapcsolom, átváltok valami értelmes adóra, most pl natgeo pörög, aztán lenémítom ha zenét hallgatok :D
21F
00:45 vagyok
Nekem konkrétan attól van, hogy ilyenkor jut eszembe, alvás előtt, hogy valóban nincs senkim. Nincs, kitől elköszönjek, akinek jó éjt kívánjak, aki miatt várjam az ébredést...
Nekem ezért, nálad nem tudom, hogy mitől lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!