Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sok idióta miért hívja a...

Sok idióta miért hívja a Lidl-et "Lidli"nek? O. O

Figyelt kérdés
Már régóta ezen gondolkodok.. Olyan idegesítő, ha valaki mondja pl, hogy "itt vagyok a lidlibe" -.-"
2012. aug. 4. 18:44
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Gratulálok, ha ebből azt szűrtétek le, hogy magas az intelligencia szintem :))) Ti tudjátok.. de akkor is idegesítő a "lidlizés", mert egyáltalán nem nehéz kiejteni, hogy Lidl. Ergo, ti vagytok idióták. További szép napot! ;))
2012. aug. 17. 08:11
 32/35 anonim ***** válasza:
Én a mamán után kezdtem el Lidlinek hívni, mert lényegesen egyszerűbb kiejteni. Mamám a Penny Marketet meg Pennának hívja :D Én az Auchant Osannak hívom.
2012. szept. 3. 18:13
 33/35 anonim válasza:
Az Auchan-t osan-nak is kell ejteni, mivel francia üzlet.
2012. nov. 14. 21:30
 34/35 anonim ***** válasza:
Akkor én is idióta vagyok?Szerintem sokkal könnyebb kimondani,hogy "Elmegyek a Lidlibe",mint "Elmegyek a Lidlbe."
2013. ápr. 2. 19:14
 35/35 anonim ***** válasza:
34.vagyok!Meg nem kell feltétlenül másokat követni,az oroszok például a saját orosz írással írják a "koka kólát",mi meg az amerikaiakat utánozzuk ebbe is,csak éppen nem úgy élünk,mint ők!:)
2013. ápr. 2. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!