Sok idióta miért hívja a Lidl-et "Lidli"nek? O. O
Figyelt kérdés
Már régóta ezen gondolkodok.. Olyan idegesítő, ha valaki mondja pl, hogy "itt vagyok a lidlibe" -.-"2012. aug. 4. 18:44
21/35 anonim válasza:
Na, kifogytál az intelligenciából? Fáj hogy nincs igazad? Szegény.
22/35 A kérdező kommentje:
Senkit se érdekelsz te szerencsétlen!!! Nem tudod mit jelent az, hogy kopj le?!
2012. aug. 8. 13:34
24/35 A kérdező kommentje:
Ilyen retardált faszok nem érdekelnek, inkább nem is húzom fel magam.. Életképtelen...
2012. aug. 8. 16:37
26/35 A kérdező kommentje:
Jujdejóóóó *-* bearanyoztad a napomat *-* XDD
2012. aug. 8. 17:14
27/35 anonim válasza:
Azért, mert könnyebb kiejteni. Én néha direkt mindent hülyén ejtek ki, de csak azért, mert úgy viccesebb. Lidül, go-ogle, áucháán. :D
28/35 anonim válasza:
Én egyet értek az előző válaszolóval! Én is Lidlinek hívom, és a többi ismerősöm is. Elég unalmas lehet a neved hogyha ilyenekkel foglalkozol.. És könyörgöm válaszoló: látszik hogy jó magas az intelligencia szinted...
29/35 anonim válasza:
bocsánat: elég unalmas lehet az életed..
30/35 eNtErpRise XperIEncE válasza:
az lidl kiejtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!