Sok idióta miért hívja a Lidl-et "Lidli"nek? O. O
Figyelt kérdés
Már régóta ezen gondolkodok.. Olyan idegesítő, ha valaki mondja pl, hogy "itt vagyok a lidlibe" -.-"2012. aug. 4. 18:44
11/35 anonim válasza:
én úgy ejtem a google-t, ahogy le van írva, g o o g l e
:D
12/35 anonim válasza:
meg góglé-nak is szoktam ejteni.
13/35 anonim válasza:
Kurbli, nudli, cetli, hózentróger, svindli, bicikli, dzsungel, szingli, diszpécser stb nem idegesít? Ezeket sem így kéne mondani. Úgyhogy te csak szépen mondd mátol azt hogy "núdl", "cetl", "diszpecsör" "dzsungl" "szingl" stb. Sokkal könnyebb lidlinek hívni, én is így hívom, annak ellenére hogy nagyon jól beszélem a német nyelvet. Nem tök mindegy hogy mondják? Még ha magyar szó lenne, akkor megérteném a felháborodásod, de így...
Egyetértek az egyik hozzászólóval, legyen akkor "bót" és mondjuk "madaras deszka".
14/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért idegesít, mert szerintem nem nehéz kimondani, hogy lidl. A magyarok mindent átneveznek... ilyen még az "Ósön" is -.-"
2012. aug. 5. 21:53
15/35 anonim válasza:
Persze hogy mindent átneveznek, hogy megfelelő legyen a nyelvnek. Minden nyelv ezt csinálja.
Szerintem pedig meglehet élni infantilis smileyk nélkül is.
16/35 A kérdező kommentje:
De hülye beszólások nélkül is meg lehet(KÜLÖN!) élni....
2012. aug. 6. 17:42
17/35 anonim válasza:
ha ennyire úgy gondolod, hogy meglehet élni beszólások nélkül, miért idiótázol le másokat csak azért, mert lidlinek mondják egy bolt nevét
18/35 A kérdező kommentje:
Mert nem az a bolt neve.. öcsém....
2012. aug. 6. 19:20
19/35 anonim válasza:
Hát erre már nem tudtál értelmes választ adni.
20/35 A kérdező kommentje:
Kopj már le! Gyökér...
2012. aug. 7. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!