Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MOST a Tv2 hirdet szereplőválo...

MOST a Tv2 hirdet szereplőválogatást. Aki tud róla valamit írjon?

Figyelt kérdés
mert én szeretnék jelentkezni,de csak a TVben láttam a hirdetést,és nem figyeltem eléggé

2012. júl. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 Rézműves Zoltán válasza:
téged most kerestek?de voltál már castingon?ez már visszahívás amit kaptál?mikor voltál castingon?
2012. szept. 11. 07:43
 62/71 anonim ***** válasza:
igen, ez már visszahívás volt a castingra...még nem voltam, ugyanis azok az időpontokban nem tudtam volna elmenni...majd ezután megyek:)
2012. szept. 11. 19:35
 63/71 anonim válasza:
Én jelentkeztem az rtl klubnál, másnap már hívtak is, és pont ma voltam castingon. A tv2nél én is jelentkezek. Szerintem semmi gond nem lehet belőle. A tv2 is bármely korosztályból válogat, és úgy tudom hogy a gyanú árnyékábanhoz hasonló sorozatba.
2012. okt. 5. 20:33
 64/71 Kurucz Viktor válasza:
Sziasztok! No, hát egy kis segítség aki TV2-nél szeretne a szereplőválogatásra menni, illetve ha utána kap is szerepet :) Én vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy már forgattam is velük és szerencsére főszerepet kaptam.. :) A válogatás és a forgatás között kb. 2 hét telt el. Maga a forgatás nagyon jó hangulatban telik, egyébként angol nyelven kommunikálunk egymással, mert a rendezők horvátok, de ha nem beszél valaki angolul nem gáz, mert van aki fordítson. Szereptől függően 1,2 vagy 3napos a forgatás. nekem 3volt különböző lakásokban és helyszíneken, ők visznek, itatnak, etetnek. Egy nap - ugyan megint csak szerepfüggő - a forgatás kb. 13-14óra, de ha mindenki tudja a scriptet és ha a jelenetek utáni statementekkel sincs baj visszamondáskor, akkor előbb is lemehet a dolog. Hát nekünk ez nem jött össze :) A 2 napon 17 órát forgattunk az iszonyatosan fárasztó volt. Ja és ami lényeg, hogy jól fizetnek :) Igaz ez is szerep függő
2012. okt. 7. 15:38
 65/71 anonim válasza:
Mér neked például mennyit vizettek?? :D
2012. okt. 8. 17:45
 66/71 anonim ***** válasza:
ez lesz az az olyasfajta film, mint az RTL-es gyanú árnyékában?? mert ezt reklámozzák most, hogy ez lesz hamarosan... ez lenne az?
2012. okt. 8. 18:21
 67/71 Cat13 válasza:

Hello!

Így lehet jelentkezni :)

[link]

Bye: Cat13

2012. okt. 21. 09:29
 68/71 Cat13 válasza:
2012. okt. 21. 09:30
 69/71 Cat13 válasza:
2012. okt. 21. 09:32
 70/71 anonim ***** válasza:

Én voltam mindkettőn, és mindkettőnél mellékszerepet ajánlottak. De hát sajnos csak az egyiket lehet elvállalni, mert olyan szerződést iratnak alá veled ami egy adott ideig eltilt a konkurens csatornán való megjelenéstől. Azonban az egyik csatorna nagyon inkorrekt, és szerintem jogilag is aggályos szerződést irat alá mindenkivel. Sajnos tudom, mert aláírtam, de csak később esett le a tantusz, amikor a másik csatorna is megkeresett, és újraolvastam a szerződés erre vonatkozó részét.

Szóval a szerződés ezen része úgy szól, hogy a szerződéskötéstől kezdve, az epizód bemutatása utáni X hónapig bezárólag nem jelenhetsz meg a konkurens médiában. Ellenkező esetben X millió kötbért fizetsz.

De figyelem!!!! Mi van ha több hónapig, vagy évig nem mutatják be az epizódot? Vagy esetleg be sem mutatják soha? Megtehetik, hiszen a döntés csak az övék! Akkor életed végéig köt egy szerződés? Soha többet nem jelenhetsz meg a konkurens médiában? Mindenki gondolkodjon el, amikor ezt aláírja, lehet egy életre szól!!!! Jogilag pedig azért aggályos, mert olyan határidőt szab meg neked, a Te károdra, ami fölött viszont csak a másik félnek van ráhatása, amit Te a szerződés kötés előtt még csak mérlegelni sem tudsz.

Szóval csak figyelmesen ki mit ír alá!!!

2012. okt. 28. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!