Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MOST a Tv2 hirdet szereplőválo...

MOST a Tv2 hirdet szereplőválogatást. Aki tud róla valamit írjon?

Figyelt kérdés
mert én szeretnék jelentkezni,de csak a TVben láttam a hirdetést,és nem figyeltem eléggé

2012. júl. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
Ennyi?Köszönöm hogy leírtad :)) És hogy ment?
2012. szept. 1. 08:33
 52/71 Milibindi válasza:
Milyen videot csináltál? Én nem tudok jót csinálni, letöltöttem a Manycam alkalmazást , de nem csinál normális videot! Bemerevedik a kép mintha fénykép lenne:S Ha nem hívnak be, vagy nem tetszik a karakterem azzt elfogadja az emnber de hogy amiat esélyem sem legyen hogy nem tudok videot készíteni magamról! Ez bosszantó :S
2012. szept. 1. 22:41
 53/71 anonim válasza:

Szerintem jól ment,én ugyláttam,hoyg tetszett amit csináltam..

a Legutóbbi kérdezőnek válaszolom,hogy én nem saját kamerával,vagy vmi webkamerával csináltam a felvételt,hanem a volt sulim készítette a felvételt az előadásról és azt ollóztam össze..

Sajnos felvevős programokat nem tudok ajánlani,mert nem vok otthon az ilyesmikben..de szerkesztőt igen..torrentről le lehet szedni..AVS Video editor torrent download..így keress rá és megtalálod

2012. szept. 2. 00:18
 54/71 anonim ***** válasza:
én nem a videósra jelentkeztem, ha nem a másikra és engem onnan hívtak vissza... vagy ez ugyan az? Utolsó:köszi h írtad és sok sikert:)
2012. szept. 2. 09:21
 55/71 Milibindi válasza:
Neked mit kellett csinálni a reklámból úgy tűnik a kettő nem ugyanaz , de ez nem tuti!
2012. szept. 2. 17:19
 56/71 anonim válasza:

Sziasztok!

Én a videoson voltam csináltak rolam 3felvételt azt mondták,hogy 1 hét múlva vagy egy héten belül(már nem emléxem pontosan)értesítenek..

Valaki kapott már értesítést?

2012. szept. 5. 16:03
 57/71 Rézműves Zoltán válasza:
Mit kelett még csinálnod?Elmondanád részletesen?Válaszod köszönöm.Ja és valaki tudja hogy meddig válogatnak?
2012. szept. 5. 16:36
 58/71 anonim válasza:
HÁt ...már pontosan nem emléxek rá,improvizálni kellett..ez a lényege..
2012. szept. 5. 18:14
 59/71 Rézműves Zoltán válasza:
Sziasztok.Tudja valaki,hogy meddig válogatnak pontosan?Meddig tart a casting?És mikortól hívogatják vissza a jelentkezőket?Válaszokat előre is köszönöm.
2012. szept. 10. 08:09
 60/71 anonim ***** válasza:
Nekem azt írták castingok folyamatosan vannak:) azt h mikortól hívnak..engem most kerestek.. ezt nem tudom :/
2012. szept. 10. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!