MOST a Tv2 hirdet szereplőválogatást. Aki tud róla valamit írjon?
Figyelt kérdés
mert én szeretnék jelentkezni,de csak a TVben láttam a hirdetést,és nem figyeltem eléggé2012. júl. 22. 20:34
41/71 anonim válasza:
Valaki jelentkezett már a videósba?
Mert szerintem egyértelmű a felhívás. Amibe videót kérni napi sorozat, szóval valószínűleg nem egyszer akarnak szerepeltetni, a másik pedig "jelentkezz barátoddal" inkább egy showműsorra hasonlít.
42/71 anonim válasza:
nekem egyik videót se hozza be, valaki mesélje el,hogy milyen az a videós, mert engem nagyon érdekelne, és azt is írja le,hogy hol lehet jelentkezni és mi kell hozzá! köszi:)
43/71 Milibindi válasza:
Én is szeretnék jelentkezni, de videót nem tudok készíteni amit elküldhetnék :S Max webkammal ha rájövök hogy kell, de egyedül mit csináljak? Ha van két barátnő aki jelentkezne megoldható kitalálnak egy szituációt és kész, de aki "egyedül" van?
44/71 anonim válasza:
Én is jelentkeztem az rtl-en de nem is hívtak meg nem is jelentkeztek! :-( Engem is érdekelne ez!!
45/71 anonim válasza:
Linket nem tudnátok küldeni hogy a honlapon hol hirdetik?
46/71 anonim válasza:
A tv2 e-mailben, az rtl klub telefonon egyeztet casting időpontot! ( csak mert valaki kérdezte :D)
47/71 anonim válasza:
jó hogy nem működik egyik link sem...
küldene nekem valaki végre egy működő linket???????????????????????????
49/71 anonim válasza:
Sziasztok!
Volt már valaki a castingon? Aki volt az írjon nekem üzit hogy mi volt legyenszives, mert valószínűleg nemsokára én is megyek! Köszönöm :)
50/71 anonim válasza:
Szia én voltam. Annyi a feladat,hogy behívnak egy szobába kamera előtt rögtönözni kell,egy személlyel ez vmelik kollegájuk.Ő adja a szituációt,és neked ki kell találnod szöveget Ideges és szomorú stílusban.Valamin fénykép készül rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!