MOST a Tv2 hirdet szereplőválogatást. Aki tud róla valamit írjon?
Figyelt kérdés
mert én szeretnék jelentkezni,de csak a TVben láttam a hirdetést,és nem figyeltem eléggé2012. júl. 22. 20:34
31/71 anonim válasza:
Itt a másik sorozat linkje: [link]
Nem tudom, érdemes-e jelentkezni? Egy ilyen videóban te mit csinálnál?
32/71 anonim válasza:
Én jelentkeznék, de mégis mit csinálnék a videóba??? Én még nem kaptam visszajelzés a tv2-től,ti??
33/71 anonim válasza:
én is voltam az rtl első castingján, de nem jutottam be, akkor nem gond ha a tv2-be is jelentkezem
34/71 anonim válasza:
nem ugyanarra keres mind a kettő???
én nem csak egyszer szeretnék szerepelni!!:D
35/71 anonim válasza:
Sajnos én se nagyon tudom. Én egyszer láttam a reklámot, most krvára irigyelek mindenkit aki jelentkezett, mert én is kib*szottul szeretnék egy sorozatba szerepelni, csak az a baj, hogy nem Magyarországon élek, és így meg nem tudom megoldani. :S És a sulit se hagyhatom ki. :((
36/71 anonim válasza:
Én nem a videósra jelentkeztem, hanem a másikra tegnap este és ma már meg is kaptam a casting időpontját, mindenkinek drukkolok!! :)
37/71 anonim válasza:
Kapott még vki visszajelzés??? Mert én nem!!
38/71 anonim válasza:
E-,ail-ben vagy telefonon egyeztettek??
39/71 anonim válasza:
Én hónapokkal ezelőtt jelentkeztem az RTL-hez, portfólió képeket küldtem! Egy hete szóltak, és ma voltam castingon. Első körben továbbjutottam, csináltak is rólam egy videót! Remélem, h jól sikerült, és szerepelhetek az új sorozatukban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!