Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol keresnek szereplőválogatás...

Hol keresnek szereplőválogatást? 11 éves lánynak.

Figyelt kérdés

És lehetőleg Magyarországon. Rtl klub,vagy TV2,vagy M1,nekem mindegy csak valahol tudtok?

[És ne írjátok,hogy 11 éves lánynak még minek,vagy ilyesmi,hanem ha tudtok akkor értelmes válaszokat kérek! ]

Kösziii

2012. máj. 23. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
a köszi az egy 'i' és nem tudok értelmes választ adni nyugodj meg: CSAK 11 ÉVES VAGY NE AKARJ SZTÁR LENNI HOGY MENŐZHESS amugy meg sehol
2012. máj. 23. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Én annak a 11 éves lánynak az anyja vagyok. És nem kell itt bunkózni! Kérdeztem valamit és értelmes válaszokat akartam! Ja és: Mia ló*aszért akarna menőzni a lányom? Ja és tudom,h ogy a köszi egy i,hülye azét nem vagyok! A lányom nagyon szeretne szerepelni,és gyengébbek kedvéért odaírtam: [És ne írjátok,hogy 11 éves lánynak még minek,vagy ilyesmi,hanem ha tudtok akkor értelmes válaszokat kérek! ] ÉRTELMES!!
2012. máj. 24. 19:11
 3/4 ~Alina22_* válasza:
Jelentkeztesd a Barátok Köztbe. Ott minden héten új szereplők jelennek meg úgyis... Le merném fogadni, hogy bevennék, akárhány éves is, bár úgy gondolom, hogy most hirtelen még sztár akar lenni a lányka, mint általában minden vele egykorú, de később nem fog. Mondom ezt 13 és fél évesen.. 9 éves koromtól kezdve egészen 12-ig híres rocksztár, vagy színész akartam lenni, hogy megmutassam mindenkinek mit tudok.. xD Szerintem előbb-utóbb ő is abbahagyja az álmodozást. Plusz nem tudom, hogy szoktad-e (elnézést a tegeződésért) nézni az olyasmi tévéműsorokat, amikben óvodás, vagy kisiskolás lányokat színészeknek, táncosoknak vagy szépségkirálynőknek nevezik be a szülők, utána pedig öntelt .i..a lesz mindegyikből.
2012. aug. 10. 01:13
 4/4 anonim válasza:
13 éves vagyok és én is sokszor keresek ilyen válogatásokat.3 évvel ezelőtt kész lett az első filmem,és most szerepeltem egy sorozatban is..Kicsit gondolkodjon már el magán aki 'oltogatja' a kérdezőt..Neki miért ne lehetne megpróbálni? Én sem aért csináltam,mert menőzni akartam,hanem mert szeretem ezt csinálni..Na puszi:)!
2012. nov. 18. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!