Van még kiút innen?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hová forduljak, mert már teljesen kifordultam magamból. Totális elkeseredés, depresszió, pánik betegség gyötör vajon? Nem tudom, de mindenben a rosszat látom, teljesen elfordultam az emberektől, mindegyiket élősködő parazitának nézem, gyűlölök mindent és mindenkit. Nőkkel való kapcsolatom is totális fordulatot vett, úgy érzem nőgyűlölő lettem. Az összeset egy mocsk.s kur..k nézem. Nem tudom elmenni bulizni, mert már sehogy sem jó. Atom részegen is ugyan az a feszült érzés van bennem, nem tudok ellazulni. Egyfolytában gyomorgörcs, feszültség, nyugtalanság gyötör, mindenhol. Otthon, a munkahelyemen, buliban, társaságban. Mindegy hogy családi összejövetel, vagy baráti összejövetel van, az az érzés van bennem, hogy mennem kell onnan, mert a magány és az egyedüllét jobb, de ha ott vagyok az is rossz. Nem tudok senkivel sem elbeszélgetni, mert feszült leszek attól is. Nem érdekel semmi, hogy kivel mi történt, mit csinált. Teljesen elvesztettem az érdeklődésemet mások felé. Nincs barátnőm, igazi barátom, nincs normális családom, az apám alkoholista, anyámtól meg mást sem hallok csak ezt, az önsajnálatával együtt. Mindenki szarik rám, senki nem kérdi meg mi bajom, mi van velem. Elzárkóztam mindentől. Egyfolytában az lebeg a szemem előtt mikor húzom fel magam.....Van kiút vajon? Nem tudom meddig bírom még ezt elviselni.......2012. júl. 16. 10:58
1/4 anonim válasza:
Figyelj , félig igazad van .. az emberek jó része patkány ..
Keress normális barátokat akivel jól elvagy 1 téma körrel (zene,foci,film ,anime,akármi ami érdekel).
Igazi barátom nekemsincs , általában olyan emberek vannak akik a szarban otthagynak , erre mondom az elején hogy az emberek fle patkány.
Családod igy kicsit gáz de nemuszály othon lenni ,haza elég aludni járni :D
Mennyel bárhova , strand kocsma akármi , ha ugyérzzed nemkell foglalkozni az emberekkel szarjál rájuk.
Egyébként hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Engem is sokszor átvertek már. De hidd el hogy van kiút. Tényleg elég sok k**va és mocsok ember van, de emiatt ne tedd tönkre magad. Nekem az segített hogy mindennek a jó oldalát néztem. Nem hiszem el hogy nincsenek például álmaid. Azok mindenkinek vannak. Koncentrálj rájuk. Próbáld meg megvalósítani őket. Tereld el a figyelmed. Hallgass például zenéket. Nem kell így elkeseredni. Csak érzel még valamit emberek iránt. Próbálj érdeklődni! Írtad hogy gáz családod van. Szerintem anyukáddal is beszélned kéne. Az hogy panaszkodik még nem olyan nagy baj. Mindenhonnan van kiút. Ha pedig már végképp nem jó sehogy, mindent megpróbáltál akkor sürgősen keress fel szakembert! :// Bocsi hogy hosszú lett, csak nagyon akartam segíteni neked, mert kicsit magamra ismertem. :(
3/4 A kérdező kommentje:
Én már tényleg nem tudok pozitívan nézni semmit, nincs olyan ember akivel meg tudnám beszélni a dolgaimat. Szülőkkel sose volt olyan a kapcsolat, nővéremmel nem szeretek beszélni ilyenekről, néha a bátyámmal tudok ilyenekről beszélni, de úgy érzem neki csak nyűg vagyok, sose ér rá beszélgetni. Volt egy "igaz" barátom, legalábbis azt hittem hogy az, de pont ő támadott hátba....már legalább 5 éve. Amúgy van egy társaság ahova eljárok, viszonylag jól érzem magam ott, de van egy idióta akinek a fa.z szövegein kiakadok csak. Úh ez sem nyerő. Akikkel dumálok, azoktól meg mást nem hallok, hogy így jött be az élet, itt dolgozok ott kúr..k, ebből ennyi lé...stb. Én meg csak vigyorgok és örülök neki. Belül meg azon gyötrődöm, hogy nekem mért nem jut a boldogságból. Pénzem ugyan nekem is van, megvan mindenem ami kell, luxuscikekkből sem panaszkodhatom, de ami hiányzik az a boldogság, a lazaság. Uh nem látom a kiutat, már jó pár éve....már jutottam el odáig hogy megfogtam a kötelet....de valamiért még sem tettem meg.....de ki tudja meddig bírom.....egyébként 24 vagyok.
2012. júl. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!