Mit csináljak? Van még kiút innen? Nekem nincs ötletem az előzmények okán
A családtagjaid szerintem kicsit túlzásba viszik a feltétel nélküli szeretetet. Lehet úgy élni, csak egészségtelen hosszútávon, nem beszélve arról, hogy úgy tűnik a mentális egészségednek se tesz jót.
Nincs más megoldás, szerintem a kaját kellene először visszafognod. Nem vagyok gyakorlott fogyókúrázó, de azt pl. mindenhol hallani, hogy este már ne, inkább reggel többet stb., erre van külön "Fogyókúrák" kategória, ott kérhetsz tanácsot.
Az öngyilkosság nem jó választás, érted, akkor tényleg nem fogsz soha közelebb kerülni azokhoz a csajokhoz akik tetszenek.
"Gondolkoztam az öngyilkosságon is,,
Szerintem az a legjobb választás.Minden gondod elvész utána.
Inkább gondolj arra, hogy más ember ölni tudna azért, ha csak annyi problémája lenne, mint Neked.
Ne értsd félre, de szerintem sokat aggodalmaskodsz a súlyod miatt. Lehet a sok idegesség is közrejátszik abban, hogy nem tudsz lefogyni. Szerintem először fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és utána próbálkozz fogyókúrázni.
A fogyókúrához amúgy is gigantikus akaraterő kell.
Azért én sok sikert kívánok hozzá!
légy erős, és fogyj le. légy még erősebb, és fogadd el magad!
ne érts félre, nem azt mondom h így minden oké, csak tényleg az az első h fogadd el magad. addig semmi se fog menni. aztán meg a fogyókúra fejben dől el. döntsd el, h tényleg akarod-e. ha tényleg akarod akkor nyugi, és ha eszel, és folyton éhes vagy, az is lehet h nem éhes vagy, hanem szomjas. ilyenkor inkább igyál két nagy pohár vizet, és minden rendbe fog jönni!
Én az éremnek a másik oldala vagyok...ugyancsak 170cm viszont kb 60kg. Eléggé kis termetű vagyok. Velem is mindenhol szívoznak, hogy biztos egy gyufás skatulyából léptem elő meg ilyenek. Én hízni szeretnék de nem megy...sőt inkább még fogyok :))). Viszont van amikor egész nap nem eszek. Sajnos elég gyakran ütöm ki magam bulikon és másnap nem tudok enni mivel olyan szar érzés fog el mindig, hogy jajj milyen hülye voltam tegnap. Ha nem ezért nem eszek akkor valami nőügy van és csak a lány jusson az eszembe és egy falat nem megy le a torkomon.
Persze nem ajánlom neked is az ivást csak elmondtam én is a problémáim. Amit ajánlanák az a gyúrás. Egy testesebb embernek könnyebb a formás testalkotás mint egy soványnak. Súlyozás közben adod le a kilókat is meg közben izmosodsz is. Persze nem egy hónap alatt de egy-két év és minden lány utánad fog nézni. Ha nem vagy kitartó soha nem fogsz változni, hisz csoda csak a Vatikánban van istentől. Nekifogsz most, ősszel még kiröhögnek de pár év múlva már félni is fognak tőled. Fel a fejjel, nem lehetetlen eset csak hosszú időt igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!