Mit csináljak holnap? Nincs ötletem?
13 éves vagyok,anyukámmal és a nagyszüleimmel élel. Nagyon szeretem anyukámat,csak az a baj,hogy anya egy utazási irodában dolgozik (hétköznap normál munkaidőben,de szombaton 8-ra megy,és addig ottvan,amíg meg nem jön az összes vendég. Van,amikor 6-ra megjönnek,de van,amikor egy vendég kedvéért 11 óráig ott kellett lennie).
Holnap újra érkezés lesz,24 család jön,ami viszonylag nem sok. Csak mindig félek,hogy mit tudnék csinálni? Már megint szombat... unatkozom...
Strandra nem tudok menni,mert 19 °C lesz holnap is,esővel és széllel.
Van valami ötletetek,hogy mit lehetne csinálni? (tv-t már csomót néztem,számítógépeztem,ki van takarítva- vasalva,nincs ötletem!!!)
Szia!
Szerintem olvass valami jó könyvet vagy hallgasd a kedvenc zenéid! :)
Ha nem esik menj moziba, könyvtárba stb.
Ha tűrhető az idő sétálj, biciklizz, görkorizz!
Remélem segítettem, puszi <3
14/L
18:48 vagyok :)
Esetleg menj barátnőzni pl Plázába...
nagyon köszönöm a válaszokat! egy balatonparti kis városban (inkább faluban) élünk,a legközelebbi mozi-pláza-színház 30 km-re van innen.oda egyedül nem enged el anya (ami ugye érthető is)
mégegyszer nagyon köszönöm (természetesen mindenkit felpontoztam) és még várom a további válaszokat!
Szia!
Nézz filmeket, olvass, halgass zenét vagy menj el sétálni a Balaton partjára ha jó az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!