Mit csináljak holnap? Nincs ötletem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,anyukámmal és a nagyszüleimmel élel. Nagyon szeretem anyukámat,csak az a baj,hogy anya egy utazási irodában dolgozik (hétköznap normál munkaidőben,de szombaton 8-ra megy,és addig ottvan,amíg meg nem jön az összes vendég. Van,amikor 6-ra megjönnek,de van,amikor egy vendég kedvéért 11 óráig ott kellett lennie).
Holnap újra érkezés lesz,24 család jön,ami viszonylag nem sok. Csak mindig félek,hogy mit tudnék csinálni? Már megint szombat... unatkozom...
Strandra nem tudok menni,mert 19 °C lesz holnap is,esővel és széllel.
Van valami ötletetek,hogy mit lehetne csinálni? (tv-t már csomót néztem,számítógépeztem,ki van takarítva- vasalva,nincs ötletem!!!)
2010. aug. 6. 18:40
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb ötleteket, nagyon jó dolgokat írtatok!
2010. aug. 7. 08:33
12/12 anonim válasza:
Menj el a barátaidhoz, közösen biztosan kitaláltok valami mókásat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!