Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki lefordítaná ezt angolra...

Valaki lefordítaná ezt angolra? Plíz

Figyelt kérdés

Szóval az alábbi szöveget szeretném angolra lefordítani, de sajnos még nem vagyok olyan pro belőle, hogy gördülékenyen menjen. Valaki, ha szépen megkérem, lefordítaná?

Sziasztok! A nevem _______. Regisztráltam a Youtube -ra, mert a célom, hogy videoblogokat készítsek. Egyelőre azonban nem vagyok olyan profi, hogy nekikezdhessek a munkálatoknak. Még nem érzem magam késznek erre. Kérlek benneteket, várjatok még körül-belül 1-2 évet. Köszönöm!

2012. júl. 3. 16:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Van egy magyar Tuber, aki MihalyEduardo néven mondta a magáét. És nagyon jól csinálta, mert eredeti volt, vicces volt, és mindezt úgy, hogy IGAZAT beszélt, humoros formában. A gond annyi, hogy tavaly augusztusban töltött fel legutoljára videókat, az új channelén pedig már nem azzal foglalkozik, mint eddig. DE a gameplayhez is van érzéke! :D
2012. júl. 4. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!