Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki lefordítaná ezt angolra...

Valaki lefordítaná ezt angolra? Plíz

Figyelt kérdés

Szóval az alábbi szöveget szeretném angolra lefordítani, de sajnos még nem vagyok olyan pro belőle, hogy gördülékenyen menjen. Valaki, ha szépen megkérem, lefordítaná?

Sziasztok! A nevem _______. Regisztráltam a Youtube -ra, mert a célom, hogy videoblogokat készítsek. Egyelőre azonban nem vagyok olyan profi, hogy nekikezdhessek a munkálatoknak. Még nem érzem magam késznek erre. Kérlek benneteket, várjatok még körül-belül 1-2 évet. Köszönöm!

2012. júl. 3. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hu, bocs lefagyott a net aztán idenyomta neked 2szer is:D
2012. júl. 3. 17:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Ó, rákerestem boxxy-ra...ha arra az őrült csajra gondolsz akkor ismerem xD..hát ő tényleg egy nagy "egyéniség"....de ha visszafogottabb vagy nála akkor nem lesz semmi gond:)
2012. júl. 3. 17:54
 13/21 A kérdező kommentje:

Simont nagyon szeretem :D Ismerem a DumaRagu műsort, és ahhoz azért már tényleg szaktudás kell. Egyébként a dumaragu.com -on van is egy bejegyzés, ami a "Színfalak mögött" címet kapta, és ott azt írják, általában 30 (!!!) munkaóra egy kb. 5 perces epizód. Úgyhogy ez a grafikus megoldás kilőve, tekintve, hogy sem türelmem, sem ilyesféle tudásom nincsen. :)

Esetleg a támadók ellen tudtok valami "riasztót"? Mert engem az is nagyon érzékenyen érint, ha a neten NÉV NÉLKÜL elkezd velem cseszekedni valaki, hát még így, arccal...!

2012. júl. 3. 18:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát "riszatót" ilyen esetben szerintem sajnos nem nagyon tudsz..esetleg az elején csak hanggal és alá valami hangeffekt..esetleg tárgyak mutogatása, vagy szimpla háttér...és ha a hangod alapján, meg a dumáid alapján nem kezdenek el "cikizni", trollkodni, szóval az előadás tartalmával rendben lesz "minden" akkor vállalhatod az arcodat is a későbbiekben...

Igen, sajnos tudom mennyi munkával jár..igazából én is majd ilyen irányba akarok mozdulni, csak én szimplán rajzfilmtervezéssel akarok foglalkozni, nem véleményt nyilvánítani:)

2012. júl. 3. 18:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Rajzfilmtervezés? Az nagyon jó dolog! :D És van már egy konkrét történetszál, vagy még csak próbálgatod?
2012. júl. 3. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Még csak próba szinten megy a dolog:D

Több rajzfilmecske van "készülőben"..egyenlőre csak karakterek tervezésénél tart a dolog, de nem egyedül csinálom:)

közben találtam egy oldalt boxxy-ról..huhh..elég sok megaláztatás érte emiatt..mondjuk ő nem fogta kicsit sem vissza magát:D [link]

2012. júl. 3. 18:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Szerintem ha nem adod fel és próbálkozol tovább, akkor ebből lehet még valami! :) Sok sikert!

Igen, ezt az oldalt láttam Boxxy -ról. Oké, hogy támadók mindenhol vannak, de amit vele tettek, az már mindenen túlmegy. Rászállt az Anonymous hackcsoport?! Feltörték a fiókját? :O Ez már durva. És mindezt pár vicces videó miatt.

Amúgy lehet hogy nem tolom túl sokáig a vlog készítést. :3 Végül is, ha bevágom az angolt, és a félelmeimet sikerül legyőznöm... Talán.

2012. júl. 3. 23:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb magyar youtuber Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség), nem tudom, miért nem olyan ismert... Ha van időtök mindenképp keressetek rá. :D

Egyébként tudjátok most van ez az Overly Attached Girlfriend, na őt valamiért nem támadják, pedig szerintem durvább mint Boxxy. :D

Mindenesetre ha felteszed a fejed a netre, vállalnod kell a következményeit. Én nagyon meggondolnám. Az is megoldás lehet, hogy elmaszkírozod magad valahogy, hogy ne ismerjenek fel, legalábbis ne olyan könnyen. :D

Én azért nem vállalnám az arcom, mert unnám megválaszolni az ismerőseim kérdését, hogy ez most mi, meg mit is csinálok... Főleg ha te angolul akarod, és az ismerőseid nem tudnak angolul, akkor nagyon sok kérdést kapnál, és ez egy idő után tuti idegesítő. :D Na meg számítani kell a haterekre is, mert MINDENKINEK vannak, a legkisebb youtubernek is. Azt meg nem tudhatod, hogy hogyan reagálnál olyan levelekre, amikben folyton csak ócsárolnak. De végülis sok nagy youtube celeb van, aki elvan a hírnevével... :D

2012. júl. 4. 01:36
 19/21 A kérdező kommentje:

Szirmai Gergőt és Laina Walkert (Overly Attached Girlfriend) is ismerem. :D Szirmainak nagyon nagy arc, kár hogy majd csak legközelebb szeptemberben láthatjuk. :D

Laina -t meg nagyon bírom :D

2012. júl. 4. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen ismerem mindegyiküket...Szerintem mindegyikükben van valami szerethető:)

A lányt a jellegzetes foga miatt szeretik sokan, na meg a kinézte miatt..szép lány:)

Szirmait meg szintén ismerem és szerintem jól tudja előadni a mondanivalóját...mindegyikükben van valami:D

Igen ,ehhez kell egy személyiség is...bevállalósnak kell lenni..és vállalni kell az esetleges következményeket is sajnos:)

2012. júl. 4. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!