Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki lefordítaná ezt angolra...

Valaki lefordítaná ezt angolra? Plíz

Figyelt kérdés

Szóval az alábbi szöveget szeretném angolra lefordítani, de sajnos még nem vagyok olyan pro belőle, hogy gördülékenyen menjen. Valaki, ha szépen megkérem, lefordítaná?

Sziasztok! A nevem _______. Regisztráltam a Youtube -ra, mert a célom, hogy videoblogokat készítsek. Egyelőre azonban nem vagyok olyan profi, hogy nekikezdhessek a munkálatoknak. Még nem érzem magam késznek erre. Kérlek benneteket, várjatok még körül-belül 1-2 évet. Köszönöm!

2012. júl. 3. 16:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hi! My name is ______. I registered on Youtube, because my goal is to create video blogs. However I'm not a pro yet to I can start these works. I don!t feel ready for it. Please, wait about 1 or 2 years. Thank you!

De minek csinálsz egy ilyen vidit, ha em s kezded el a "munkálatokat"?

Csak egy fail videó lesz belőle és kb kinevetés lesz a vége:D Aztán meg majd úgy állnak a videóidhoz is..

engem sem nagyon érdekelne egy youtubozo aki angy ügyet csinál a regelésből s még várni kell rá 720 napot:D

2012. júl. 3. 16:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Bocs I can't start...elírtam:D
2012. júl. 3. 16:56
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem videóban akarom, az tényleg elég röhejes lenne :D

Hanem a csatorna leírásában.

És igazándiból azért regeltem ilyenkor, mert eszembe jutott egy ooooolyan jó nicknév, hogy nem hagyhattam veszni :D Tudom, hülye érv, de akkor is. Vannak sajnos más okok is, amik visszatartanak, és azokkal elég nehéz lesz megbirkózni. :S

2012. júl. 3. 17:13
 4/21 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a fordítást! :D
2012. júl. 3. 17:13
 5/21 anonim ***** válasza:

Nincsmit:)

Ja rendben, akkor megnyugodtam, mert az tényleg durva lett volna :D

De csatornaleírásba megfelel:D

És szabad-e megtudnom, hogy melyik nicknévért voltál olyan "elvetemült", hogy regeltél gyorsan youtube-ra?:D

Amúgy milyen problémák vannak? Programkezelés, vagy nem tudsz még megfelelő progit a videóvágásokhoz, vagy esetleg kamera gondok?:D

És milyen vidiket tervezel majd készíteni?:D

Huhh..bocsi, sok lett a question(kérdés) :D..de unalom és érdeklődés váltotta ki belőlem ezt "rohamot" :D

2012. júl. 3. 17:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Szóval a problémám annyi lenne, hogy elég parázós vagyok... A videóimban az arcom is vállalnám, elvégre maszkban ülni a kamera előtt...? :D Biztos jópofa, de ezt a Anonymous hackercsoport meg a Fűrészből Jigsaw csinálja. Szóval nem tudom, milyen következményekkel járna ez, ha az arcomat és egy álnevet felfedve mondanám ami eszembe jut. Anno Boxxy -t is rengeteg támadás érte (hasonlót tervezek csinálni, persze azért nem annyira elvetemültet, mint Boxxy :D), és emiatt vonult vissza. Ráadásul már ha belegondolsz, ha "kiutálnak a neten", akkor már közösségi oldalakon sem lehetsz jelen, satöbbi. :D
2012. júl. 3. 17:29
 7/21 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy nem azért tartok ettől, mert valami nemtudom milyen sz@r videót akarok csinálni, de mindig lesznek primitív trollok, akik képesek azért venni a "fáradságot", hogy utálkozó leveleket írjanak.
2012. júl. 3. 17:31
 8/21 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de nekem is ugyanez a problémám :D
2012. júl. 3. 17:39
 9/21 anonim ***** válasza:

Ja értem..hát igen elég sok a támadó...

Amúgy ha rákeresel/kerestek a Dumaragu-arc nélküli manus-ra(nemtudom ismeritek e) a youtube-on akkor az pl. grafikusan van megoldva..mondjuk ahhoz már "Némi" tudás is kell...

Háát..én boxxy-t nem ismertem egyedül a chrisswell-nek a vidijeire akadtam rá néha de nem nagyon néztem azt sem..csak ismerőseim..

Hát ha van hozzá megfelelő személyiségetek és ilyen "véleménymegmondós" vidit akartok csinálni akkor bizony vállalnotok kell az arcotokat is:D

(én nem merném hozzáteszem) de a merészekből lesznek a nyertesek:D Ha megnyerő a dumád, értelmes dolgokat mondasz, szerintem nem lesz semmi gond..ha rádakadok a neten szívesen megnézem majd a "Váleményeidet" :)

sok sikert :D

2012. júl. 3. 17:50
 10/21 anonim ***** válasza:

Ja értem..hát igen elég sok a támadó...

Amúgy ha rákeresel/kerestek a Dumaragu-arc nélküli manus-ra(nemtudom ismeritek e) a youtube-on akkor az pl. grafikusan van megoldva..mondjuk ahhoz már "Némi" tudás is kell...

Háát..én boxxy-t nem ismertem egyedül a chrisswell-nek a vidijeire akadtam rá néha de nem nagyon néztem azt sem..csak ismerőseim..

Hát ha van hozzá megfelelő személyiségetek és ilyen "véleménymegmondós" vidit akartok csinálni akkor bizony vállalnotok kell az arcotokat is:D

(én nem merném hozzáteszem) de a merészekből lesznek a nyertesek:D Ha megnyerő a dumád, értelmes dolgokat mondasz, szerintem nem lesz semmi gond..ha rádakadok a neten szívesen megnézem majd a "Véleményeidet" :)

sok sikert :D

2012. júl. 3. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!