Valaki lefordítaná ezt angolra? Plíz
Szóval az alábbi szöveget szeretném angolra lefordítani, de sajnos még nem vagyok olyan pro belőle, hogy gördülékenyen menjen. Valaki, ha szépen megkérem, lefordítaná?
Sziasztok! A nevem _______. Regisztráltam a Youtube -ra, mert a célom, hogy videoblogokat készítsek. Egyelőre azonban nem vagyok olyan profi, hogy nekikezdhessek a munkálatoknak. Még nem érzem magam késznek erre. Kérlek benneteket, várjatok még körül-belül 1-2 évet. Köszönöm!
Hi! My name is ______. I registered on Youtube, because my goal is to create video blogs. However I'm not a pro yet to I can start these works. I don!t feel ready for it. Please, wait about 1 or 2 years. Thank you!
De minek csinálsz egy ilyen vidit, ha em s kezded el a "munkálatokat"?
Csak egy fail videó lesz belőle és kb kinevetés lesz a vége:D Aztán meg majd úgy állnak a videóidhoz is..
engem sem nagyon érdekelne egy youtubozo aki angy ügyet csinál a regelésből s még várni kell rá 720 napot:D
Nem videóban akarom, az tényleg elég röhejes lenne :D
Hanem a csatorna leírásában.
És igazándiból azért regeltem ilyenkor, mert eszembe jutott egy ooooolyan jó nicknév, hogy nem hagyhattam veszni :D Tudom, hülye érv, de akkor is. Vannak sajnos más okok is, amik visszatartanak, és azokkal elég nehéz lesz megbirkózni. :S
Nincsmit:)
Ja rendben, akkor megnyugodtam, mert az tényleg durva lett volna :D
De csatornaleírásba megfelel:D
És szabad-e megtudnom, hogy melyik nicknévért voltál olyan "elvetemült", hogy regeltél gyorsan youtube-ra?:D
Amúgy milyen problémák vannak? Programkezelés, vagy nem tudsz még megfelelő progit a videóvágásokhoz, vagy esetleg kamera gondok?:D
És milyen vidiket tervezel majd készíteni?:D
Huhh..bocsi, sok lett a question(kérdés) :D..de unalom és érdeklődés váltotta ki belőlem ezt "rohamot" :D
Ja értem..hát igen elég sok a támadó...
Amúgy ha rákeresel/kerestek a Dumaragu-arc nélküli manus-ra(nemtudom ismeritek e) a youtube-on akkor az pl. grafikusan van megoldva..mondjuk ahhoz már "Némi" tudás is kell...
Háát..én boxxy-t nem ismertem egyedül a chrisswell-nek a vidijeire akadtam rá néha de nem nagyon néztem azt sem..csak ismerőseim..
Hát ha van hozzá megfelelő személyiségetek és ilyen "véleménymegmondós" vidit akartok csinálni akkor bizony vállalnotok kell az arcotokat is:D
(én nem merném hozzáteszem) de a merészekből lesznek a nyertesek:D Ha megnyerő a dumád, értelmes dolgokat mondasz, szerintem nem lesz semmi gond..ha rádakadok a neten szívesen megnézem majd a "Váleményeidet" :)
sok sikert :D
Ja értem..hát igen elég sok a támadó...
Amúgy ha rákeresel/kerestek a Dumaragu-arc nélküli manus-ra(nemtudom ismeritek e) a youtube-on akkor az pl. grafikusan van megoldva..mondjuk ahhoz már "Némi" tudás is kell...
Háát..én boxxy-t nem ismertem egyedül a chrisswell-nek a vidijeire akadtam rá néha de nem nagyon néztem azt sem..csak ismerőseim..
Hát ha van hozzá megfelelő személyiségetek és ilyen "véleménymegmondós" vidit akartok csinálni akkor bizony vállalnotok kell az arcotokat is:D
(én nem merném hozzáteszem) de a merészekből lesznek a nyertesek:D Ha megnyerő a dumád, értelmes dolgokat mondasz, szerintem nem lesz semmi gond..ha rádakadok a neten szívesen megnézem majd a "Véleményeidet" :)
sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!