Csak én birom ilyen nehezen? (folyt lent)
*tájt is... panellakás 3. emelet
(előző voltam, csak véletlen hamarabb elküldtem)
3.emelet 28fok. Most egész tűrhető,2órája még 33fok volt.
Ráadásul ez a lakás olyan szerencsétlen,mert délelőtt a 2szobára tűz a nap,délután meg a konyha,előszoba stb. szóval garantált a 80fok... Ventilátor meg ilyen "torony" vagy mi megy egész nap de kb semmit nem használ.
az a baj hogy egyre melegebb lesz. elárulom nekem mi a titkom. kiszárított citromfűből készítek egy főzetet, azt hagyom egy napig állni mert így jól kijön a hatóanyaga. miután ez kész leszűröm és a főzetet beleöntöm egy tiszta spray-es flakonba Reggel felkelek ,lezuhanyzok majd ezzel az oldattal befújon magam majd hagyom megszáradni miután meg száradt megint befújom magam majd leülök, úgy rá pár percre egy kicsit elkezdek izzadni de nem mozdulok így hamar véget ér, utána furcsa mód nem izzadok egész nap és a szúnyogok is elkerülnek, hűsítésre szerintem a legjobb és személy szerint nekem néha életmentő az a VIZES FAGYI
legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!