Hogyan mondjam el anyunak?
Figyelt kérdés
Szúrattam egy nyelvpiercinget, és ugye nehezebben beszélek és nem is tudok enni. Biztosan észre fogja venni, de inkább én szeretném neki elmondani. Hogyan mondjam el neki, hogy ne haragudjon meg annyira? Volt már piercingem és egy kicsit kiakadt. Nem is amiatt, mert beszúrattam, hanem mert nem úszkálunk a pénzben. Zsebpénzből csináltattam.2012. jún. 29. 13:11
1/4 anonim válasza:
elég ha megszólalsz,mert úgyis észreveszi
2/4 anonim válasza:
Hány éves is vagy ?
Gondolom,hogy anyukád nem azért haragudna rád mert a spórolt pénzedet arra költötted amire szeretted volna,hanem azért mert,nem szóltál erről neki.
Ülj vele és mond el neki,hogy neked ez tettszik,és már régóta akartál ilyet csináltatni és,hogy azért nem mondtad meg neki,mert nem engedett volna el.Sajnos,olyan megoldás nem lenne,hogy ne haragudjon..De így legalább nem haragszik majd 'annyira' :)
3/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Igazából a másik piercingemnél is szóltam neki. Nagyon makacs vagyok és 'nem állíthat meg senki'. Amit egyszer eltervezek azt meg is csinálom. Lehet, hogy nem a legjobb tulajdonságom, de ilyen vagyok. Igen, én is erre gondoltam, köszönöm a 2. hozzászólónak!:)
2012. jún. 29. 13:42
4/4 anonim válasza:
nekem fél éve van meg, és nem tudnak róla még mindig:) meg lehet azt is oldani, hogy ne vegye észre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!