Semmi kérdése:
Hogy mondjam meg anyunak hogy ideje nekem is szőrtelenitenem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 18:43
1/4 anonim válasza:
Kötelező neki elmondani? Hány éves vagy? Kezdd el, ha úgy érzed, bele fog törődni, ez mindenkinél így van... :)
2/4 anonim válasza:
"Anyu, ideje nekem is szőrtelenítenem". Amúgy nem hinném, hogy ezt be kell jelenteni. Én anno vettem egy borotvát és elkezdtem borotválni a hónaljam, a lábam és a fazonom. Meguntam, hogy ezt 3 naponta ismételgetni kell, és bejelentkeztem kozmetikushoz. 14 éves voltam. Persze akkor már szóltam anyának, mert drága volt, zsebpénzből nem tudtam volna kifizetni. Mondtam, hogy el akarok menni gyantáztatni, adott pénzt, én meg mentem. Ez így ment kb. 5 évig. Aztán áttértem az otthoni gyantázásra ami a lábamat illeti, de a fazonomat még mindig kozmetikussal csináltatom.
3/4 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Ha okosan csinálod, akkor kozmetikushoz mész, mert a gyantázástól nagyon ki fog ritkulni a szőröd, és kevesebb lesz vele a kecmec, mint ha borotválnád. Ha anyudnak van esze, márpedig biztos vagyok benne, hogy van, akkor nem akad ki azon h szőrteleníteni szeretnél. :) És nem fogja tiltani, mert belátja, hogy rosszabb, ha titokban csinálod. Meg hát ez nem is egy mellműtét, ez egy egyszerű szőrtelenítés, nincs benne semmi extra. Én is kozmetikus vagyok, és járt hozzám 8 éves kislány is, mondjuk ő igazi balkán típus volt...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor elmegyek egy kozmetikushoz :)
2012. febr. 11. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!