Az osztályban mindenki leku*váz a szőke hosszú hajamért, és ez nagyon zavar. Hogy mondjam el nekik, hogy ez nem esik jól nekem?
sehogy, én nagyívben nem törődnék az ilyen emberekkel,biztos nem mutatnám magamat gyengének azzal hogy odamegyek hogy jaj ne mondjátok már ezt mert rosszul esik brühühü..
Legyél határozott talpraesett és ne foglalkozz velük. Még kicsik és féltékenyek:D
Ha a hosszú szőke hajad mellé szolibarna bőr, műköröm, szűk latexes vagy szatén cuccok, magassarkú csizma, és egyéb cuki dolgok társulnak, akkor itt van a kulcs (nem, nem ettől lesz valaki k*rva, de általában ránézésre ezt már annak szokták hívni...)
Ha ezek a dolgok nem jellemzőek rád, akkor lehet, hogy más oka van.
22:21-es:bocsi.siettem,és elrontottam.:/
22:22: nemtuodom mitévő legyek.:/
Am én néha már elintézem annyival, hogy értelenek. Az én szemszögeből olyen az osztályom, annak ellenére, hogy már nem vagyunk 5.-esek. :/ Hát őszintén szólva én sem tudom ezenkívül mit tudnék tenni..
22:22-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!