Eddig borotvát használtam, de az egyik barátnőm mondta hogy ő epilátort használ (láb, hónalj, bikinivonal) Mostanába sokat olvastam az epilátorról és szeretnék egyet. De nem tudom, hogy anyukámnak hogy mondjam ezt meg? Vagy kérjek egyet karácsonyra?
én ezt mondtam: Anya szeretnék egy epilátort karácsonyra.
ennyi :D ő meg majd megkérdi az eladókat, hogy melyiket érdemes stb..
Első vagyok. Na nekem ilyen van (csak zöldben :D) : [link]
És igen, kérj egyet karácsonyra ;) Én hajsütővasat kértem, és meg is lesz :D
Én egyszer kipróbáltam a bikinivonalnál, hát ne tudd meg:)
A falat kapartam kínomban. Én is inkább a gyantára szavazok.
Nekem Philips van, kb 6-7 (!) éve vettem v több, a legjobb barátnőm :) élni nem tudnék nélküle, és még mindig kifogástalanul működik. Azóta már anyukámnak is vettem. 5-10 ezer forint között van az ára.
A fájdalomról meg annyit, h minél többet használod a szőrszálak az évek során egyre gyengülnek, én már 12 éve csak géppel szőrtelenítettem mindenhol (igen még az "ajkakon" is) meg talán 3 alkalommal kozmetikusnál gyantáztattam, és inkább nevezném a kényesebb helyeken kellemetlen érzésnek az eljárást mint fájdalomnak. A lábamon már meg se érzem.
Légy bátor, egy epilátor remek szerkezet, jó befektetés, a borotvád add a pasidnak! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!