Hogy mondjam el anyunak hogy van barátom? 14/L
Először mondd azt hogy : 'Anya ! Terhes vagyok !' Aztán amikor már nagyon ideges, akkor mondd azt hogy : 'Csak vicceltem. Csak szerelmes vagyok és együtt járok egy fiúval, de még egy jó ideig nem tervezünk semmi disznóságot.'
Tuti siker !
Szia!
Szerintem csak simán álj oda elé, és mond meg neki, hogy összejöttél egy sráccal. Kérd ki a véleményét, mond el neki amit itt leírtál-Hogy nem csinálltatok semmi rosszat, és nem is tervezitek- Bár az ilyenekbe nemmindig hisznek a szülők, mert hát mi férfiak azért szeretünk "rosszalkodni" ha érted mire gondololok. :)) Szóval, szerintem legyél őszinte, és kész. Megfogja érteni. :) Annyit fog mondani, hogy; Igen? És kiaz? Mutasd be! Kb. :) Remélem segítettem.:)
Nagyon köszi a válaszokat!
1. válaszolónak : hát asszem akkor inkább titokban tartom mert ennek az lenne a következménye hogy anya szívinfarktust
kap mielőtt elmondanám a lényeget :) ami nem lenne jó
és tuti h a Danival való kapcsolatomnak is vége lenne :)))
de azért köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!