Hogy mondjam el anyunak hogy van barátom? 14/L
Figyelt kérdés
14 éves vagyok . Még nem volt barátom de most egy hete Danival :) együtt vagyunk . Szeretjük egymást de semmi "rosszat" nem csinálunk és nem is tervezzük :)) . És nem tudom hogy mondjam el anyunak mert azért csak úgy nem állhatok elé h pl : anyu van pasim ! De kicsit izgulok meg szégyenlem neki megmondani :) nem tom milyen lesz a reakciója. Kérlek segítsetek! előre is köszi :)2012. máj. 1. 17:39
11/21 A kérdező kommentje:
Huh ! nah mostmár még rosszabb (ebből a szempontból:) ) hívott Dani hogy menjünk el sétálni elmentem . ürügy : barátnővel séta :) séta közben adott egy szál rózsát és megcsókolt! most már ezt is el kell mondanom anyunak , mert tuti kérdezősködni fog ha elmondom.
S.O.S.
2012. máj. 1. 18:04
12/21 A kérdező kommentje:
lécci értelmes válaszokat!!!!!
2012. máj. 1. 18:06
13/21 anonim válasza:
nem akarsz szobafogságot és fészbúúk megvonást akkor sehogy.
14/21 anonim válasza:
Sehogy.. majd ha nő a hasad rájön magától :D
15/21 anonim válasza:
Egyszerűen..Állj elég,nagylevegő,és mond hogy:anyu van egy barátom!Utána ha kérdez valamit akkor válaszolsz,meg elmondod hogy még nem akartok semmi "rosszat".
16/21 A kérdező kommentje:
Mért kell ilyen hülyeségeket írni? ha nem tudsz egy jó szót szólni akkor inkább ne mondj semmit!
az utolsó válaszolonak nagyon köszi
2012. máj. 1. 18:22
17/21 anonim válasza:
én eddig sosem mondtam anyának h van barátom.. egyszerűen beszélj róla sokat, lelkesen és majd tudni fogja hogy mi a szitu.:))
16l
18/21 anonim válasza:
szerintem úgy indíts, hogy: tudod anyu az osztálytársam Dani olyan rendes srác és nekem nagyon tetszik és nemrég bevallotta, hogy én is tetszem neki és azóta együtt járunk
19/21 anonim válasza:
Valaki irta,h mesélj róla, és ne konkrétan állj elö vele. Mondd el neki,h jófej és nagyon tetszik neked stb. Ha pozitiv lesz a reakciója, késöbb már könnyebben tudod vele közölni, sztem.
20/21 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
még nem mondtam el mert hazajött apu és így még rosszabb , de asszem holnap ketten leszünk anyuval és aakor elmondom:)
2012. máj. 1. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!