Mit gondoltok a bronykról? véleményeket szeretnék nem fikázást mert brony vagyok
my little pony friendship is magic
azaz a g4 my little pony vagy google: mlp fim season 1 episode 1 ha van időtok akk erről is kérek véleményt miután megnéztétek
Tehát szerinted a világ megérett a pusztulásra, mert van néhány srác, akik nem azt a műsort szeretik, amit te. És ezért te öngyilkosságot javasolsz nekik.
Gondolom emellett pedig te vagy az egészséges, szellemileg ép, férfias férfi archetípusa.
Te miről beszélsz KRUTOJ PRIANIK? :D
Justinnak még szakálla sincs XD
Szerintem az a nem ép elméjű akiket az zavar hogy MÁSOK mit csinálnak, vicces :D
Bronycon-t Magyarban is szerveznek, a Rainbow power club magyarországi képviseletében. Bár ez nem olyan nagy mégis Magyar körzetben 6824 (2014.april 20) clubtag van, jó szokott lenni a dolog.
Kérdezz még ha érdeklődsz!...
Bár nem vagyok tagja semelyik oldalnak sem, itt a kommenteket olvasva rájöttem pár dologra.
Azok, akik a műsor mellett vannak képesek nyugodt, szalonképes beszélgetést folytatni egymás között és ugyancsak képesek arra, hogy nyitott szemmel és racionálisan gondolkodjanak, míg akik ellene vannak, azok válogatás nélkül, kocsmai szintű közbeböfögésekkel (nem, erre egyszerűen nincs jobb szó) ócsárolnak és degradálnak le mindenkit, aki szereti a szóban forgó sorozatot.
Mert fikázni azt tudunk ezerrel, de isten ments, hogy még csak véletlenül is megpróbáljuk megérteni őket, ugye?
Hogy mi következik mindebből?
Kérem szépen az következik, hogy a műsor nézői már pusztán attól, hogy ezt nézik, türelmesebbek és kedvesebbek lettek egymással szemben és jobb emberismerővé váltak.
Szóval kedves nagyzoló válaszolók, kik is itt az "evolúciós zsákutca"?
Az nem egy gyerek mese?
Szóljatok, ha rosszul tudom!
Sziasztok!
Én Pegasister vagyok ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!