Mit gondoltok a bronykról? véleményeket szeretnék nem fikázást mert brony vagyok
my little pony friendship is magic
azaz a g4 my little pony vagy google: mlp fim season 1 episode 1 ha van időtok akk erről is kérek véleményt miután megnéztétek
a brony a my little pony friendship is magic fanjai
azért csak a friendship is magic mert az előző mlp-k igénytelenek voltak nemtudom hogy indult az egész de már milliókban számoljuk a bronykat
emellet naponat több ezer fanfic (értsd mlp szereplőkkel vagy háttérkarakterekkel való történet) többfajta zene dubstep hiphop metal stb és fanokáltall készített művek,játékok
Én is Brony vagyok. Nincs kedvenc pony-m, tulajdonképpen az összes a kedvencem.
Jó lenne elmenni a Bronycon-ra is amerikában.
De jó látni hogy nem egyedül vagyok brony. Meg az egyik volt osztálytársam is az (mivel elballagtunk).
Amúgy meg rényleg több millióan vannak. Valahol olvastam hogy az MLP FiM nézőinek 78%-a felnőtt férfi.
Felnézel a youtubra a Brony-k mindenhol ott vannak: a PMV-k, pár népszerű (nem a milliós nézettségük hanem ilyen 100.000 körüli) videói (kivétel akik a zenéket csinálják pl: Living Tombstone, WoodenToaster, Micthemicrophone, BronyDanceParty és sokan mások.
Talán Pewdiepie-nál van a legtöbb brony:
- A zenék amiket csinálnak neki: MHM, DJ Fortify, Omnipony mind Brony-ik. Talán még LittleV is.
Meg nem csak a youtube sztárok hanem a való életbeliek is:
Lady Gaga (nem férfi ezért ő pegasister)
Gabe Newell
Mark Meer (Commander Shepherd hangja a mass effect sorozatban)
Seth Green (Family Guy-ban Chris hangja)
Tom Cruise (Tara Strong twitteren állítólag egyszer írta hogy Tom Cruise zártan (vagy ilyesmi) brony)
John De Lancie (Star Trek-ből valaki és mellesleg Discord hangja)
Deadmau5 (egy koncerten Fluttershy-os polót viselt)
Notch (minecraft készítője)
És biztos vannak még sokan akikről nem tudunk.
Este van szóval biztos írtam valami valami baromságot meg nagyon eltértem a témától. Nem baj az a lényeg hogy én is brony vagyok
*brohoof*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!