Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a bronykról?...

BRONY PONE kérdése:

Mit gondoltok a bronykról? véleményeket szeretnék nem fikázást mert brony vagyok

Figyelt kérdés

my little pony friendship is magic

azaz a g4 my little pony vagy google: mlp fim season 1 episode 1 ha van időtok akk erről is kérek véleményt miután megnéztétek

2012. jún. 13. 16:08
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Nem tudom mitől lessz bárki is brony. Én 15 éves srác vagyok, semmi bajom a sorozattal, mondhatjuk hogy tetszik, bár 3 résznél többet nem láttam, de a lényeg hogy távolról sem érzem magam bronynak. Arra akarok kilyukadni, hogy rajongásnak számos megnyilvánulása van nem kéne ilyen szűk réteget összefogó gyűjtőszavat alkalmazni. Bár néhányan azt mondják, hogy ez is csak a perverzió egy különös megnyilvánulása. B**inak meg akkor merjen bárki is hívni, ha majd előtte állok a boxerrel.
2012. nov. 14. 18:31
 22/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha tetszik akkor brony-nak számítasz.
2012. nov. 14. 19:10
 23/37 Hitsugaya Lau válasza:

jómagam is Brony vagyok (mármint Pegasister)

És szerintem állati cuki a rajzfilm, az első rész is nagyon jó (a Kedvencem a Canterlot Wedding)

(\

2013. jan. 8. 20:16
 24/37 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy ezt a kérdést nem lepték el a haterek.

Bronies win! - Brohoof /)

2013. jan. 24. 23:31
 25/37 Hitsugaya Lau válasza:

előző válaszhoz»

yeah (\ happy smile :D

2013. jan. 27. 01:24
 26/37 BlackEs válasza:
100%
Üdv mindenkinek, én mint új ebben az egész MLP szériában igaz csak durván 1 hete ismerem a rajzfilmet és nem mondanám magam se brony nak, se fan nak vagy rajongónak de volt szerencsém megnézni pár részt. A kíváncsiság legyőzött, és nem hogy még rávetem magam hogy megnézzek 1 részt is belőle de tudatosult bennem hogy igenis élveztem (16 éves fiú létemre) amit látok. Az elején pofán vágtam volna saját magam hogy "húú te mi a francot nézel" címen de nem. Nem mert tényleg jópofa kis rajzfilm, tanulságos, vicces, és a karakterek egytől egyig szerethetőek. Sőt ami még jobban meglepett hogy egyáltalán nem érzem hogy ez zavarba ejtő lenne számomra hogy mostantól én elhatározom hogy nézni fogom, vagy hogy mért ne beszélhetnék róla haverok előtt. Kicsit még furcsán érint ez hogy tudatosul bennem hogy én nézem és ott vagyok és élvezem is amit látok, és még mindig nem érzem magam fan nak de már megvan az az érzés hogy igen ez a mese bejön és garantáltan nézni is fogom mert ami tetszik nem fogom csak azért megtiltani magamnak mert a nagy többség aki körülvesz az ki nem állhatja, vagy csak a többit követve nem szívleli se a mesét se a rajongóit. Visszatérve a kérdésedre, én még nem annyira ismerem a brony közösséget és nem tudok róluk, rólatok sokat de szerintem nagyon jó ahogy gondolkoztok, meg amit képviseltek és ilyenkor nem a rajzfilmre gondolok főképp hanem a befogadó barátságos társaságra akik mindenkit szívesen fogadnak és elfogadnak. Szerintem ez nagyon jó közösség. Az első részről pedig igen megnéztem és nagyon tetszett. Mostantól igyekszem minél több emberrel megosztani ezt a jópofa kis élményt. Csak ennyit akartam, ja és elnézést ha kicsit sok lett de már elkezdtem róla filózni és nem tudtam nem minden gondolatom megosztani erről a témáról. Üdv Black voltam.
2013. márc. 20. 00:34
 27/37 anonim válasza:
100%
Én is Brony vagyok, (lány, mivel a Brony az MLP:FiM rajongója lehet lány is) a legjobb barátom is Brony. Szerintem semmi gond nincs ezzel.
2013. jún. 23. 14:44
 28/37 princessluna33 válasza:

nah jó én letöltöttem az egész második évadot a gépre!!

amúgy A GMST is tök csúcs!!

2013. júl. 25. 09:47
 29/37 anonim ***** válasza:
6%
DiePleasPie pojáca csak kihasználja az embereket akik annyira ostobenkók, hogy észre sem veszik..közben homokossá változtatja a 12 éves nokedliket akik max a minecraftot meg ezt a fh0stos mesét ismerik..
2013. aug. 4. 20:29
 30/37 anonim ***** válasza:
45%
Ezeket a válaszokat olvasva azt érzem ,hogy a világ megérett a pusztulásra. Ti felfogtátok ,hogy mit csináltok ? Egy 16 éves fiú nézi a my little ponyt amit 3 éves kislányoknak készítettek, és ti ennek a rajongói vagytok. Emberek mi a rák ez ? Szerintem a bu**knak kifejezetten sértés ha az ilyen evolúciós zsákutcákat hozzájuk hasonlítjuk mint a bronyk. Tudom hogy például az ilyen pewdiepie nevű fertőző nullák is hozzá járulnak h a sok 13 éves elbutul de könyörgöm ne csináljátok ezt,és ha mégis akkor mondjátok el apátoknak h ezt nézitek és ha van isten akkor lekever egy óriási pofont, de ha nem akkor könyörgöm öljétek meg magatokat
2013. okt. 6. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!