Mit gondoltok a bronykról? véleményeket szeretnék nem fikázást mert brony vagyok
my little pony friendship is magic
azaz a g4 my little pony vagy google: mlp fim season 1 episode 1 ha van időtok akk erről is kérek véleményt miután megnéztétek
Nem vagyok brony.
Nincs velük sok bajom mivel ők nem olyanok mint a páwák meg ilyenek, a pónimániával együtt is több férfiasság van bennük mint a fönt említett "fajban"...
Én csak akkor akadok ki rajtuk ha nem lehet velük beszélgetni csak a pónikról
Amúgy ajánlom youtube-on a "Garry's mod sötét titkai" című sorozatot mert ott gyakran szerepelnek pónik és viccesek
Utolsó, te is ismered a GMST-t? Nah az tényleg jó sorozat bár nem a ponyik miatt szerettem meg XD
Én vagy egy hete lettem brony, Rainbow Dash a kedvencem. Mellesleg én azt utálom legjobban ha egy divatpózer páwa swagger b*ziz le egy brony-t. Találkoztam már ilyen esettel -_-"
Szia!
Nekem nagyon tetszik a MLP-FIM,pedig 14/L vagyok.Az 1 rész pedig különösen.Nemrég(vagy mégis régen voltXD) kb májusban,egyik fiú osztálytársam,nagy macsónak képzeld el aki mindig mindenbe beleköt elkérte egy füzetem mert kellett a házi,és egy Rainbow Dash-es rajzzal adta vissza.Kicsit furcsáltam,de nem árultam el senkinek.Beszéljek vele erről?Vagy ne?
Amúgy nekem az ég világon semmi bajon nincs a bronykal,tisztelem azokat akik magukra vállalták a kritikákat és különféle úton-módon tudatják a nagyvilággal hogy kik is ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!