Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit idegesít még rajtam kivül ez?

Kit idegesít még rajtam kivül ez?

Figyelt kérdés
Ha a mellette ülő úgy eszi a csipszet hogy nyitott szájjal és minden egyes kis roppanás kihallatszik :)) néha már én érzem úgy hogy nagyon kényes vagyok de ez egyszerűen hihetetlen :)))
2009. júl. 3. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
nem is tudom sírjak-é vagy nevessek:D
2009. júl. 3. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én másokon még nem vettem észre, de én nagyon hangosan eszem a chipset és engem az zavar xD Multkor megpróbáltam lassabban rágni, hogy megpuhuljon és úgy nem ropog annyira, de hát úgy kész kín volt enni :D Úgyhogy még mindig ropogtatok :)
2009. júl. 3. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
engem szok zavarni.sőt... ku*vára..de tényleg.de ez is csak azért,mert hamar ideges leszek :S és türelmetlen vagyok,pesszimista :S minden hülyeség idegesít,amikor nem épp jó kedvem van
2009. júl. 3. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
inkább ropogjon mint csámcsogjon..akkor már dagad az ér a fejemen
2009. júl. 3. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:

az szép ha már saját magadon is észreveszed XD ez komoly :)

na jó a csámcsogásról ne is beszéljünk...

van olyan akit idegesít ha az illető úgy eszik hogy az evőeszköz a fogához csapódik? :))) már hallottam ilyenről is akit ez idegesít :D:D ezt a kajás témát a végtelenségig lehetne ragozni

2009. júl. 3. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem csak az idegesít ha valakit hallgatnom kel hogy eszik,rág, nem a csámcsogással meg a ropogtatással van a gond, hanem az egész komplett. Ez az egyik dolog amivel az őrületbe kergethetnek. Másik a papírzacskó :D, hülyeségnek hangzik, de megőrülök ha meg kell hogy fogjak egy papírzacskót, Úr Isten, rossz belegondolni is XD
2009. júl. 3. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha csámcsog melletem .De hogyha már meleltem kéne csinálnia adhatna belöle:P
2009. júl. 4. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
vannak akik csukott szájjal is tudnak csámcsogni,kegyetlen...:-D
2009. júl. 4. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:

az kegyetlen.... én volt h jött a szomszéd és vacsoráztunk és őt is bevontuk....

elején tűrtem .... utánna már nagyon ideges lettem feláltam és elvittem a kajám és megettem a szobámba xD

tudom tiszteletlenség de nagyon irritál

:@

2009. júl. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!