Nyertem 2 Millió dollárt! Hol van benne a kamu?
most érkezett a mobilomra angol sms, hogy a teloszámom a freelotto mobil promon (nem tudom mi az) 2millió usd-t hozott nyereményül. igényléshez írjak az alábbi e-mail címre, vagy telefonszám is van.
valaki kapott már ilyet, vagy hasonlót?
Ja, hogy pénznemet. Nem tudok olvasni :)
Igen szokás úgy használni, hogy $10 USD, de attól még kamu :)
akkor tudnának kárt okozni, ha te magad fizetsz vmit.
pl. hallottam olyanról, hogy küldj x Ft-nyi feltöltést erre meg arra a számra, hogy megkapd a nem tudom milyen hatalmas összegeket.
nos, így hogy ezt megcsinálták vagy ezer emberrel,(mert több ezren vannak annyira ostobák, hogy küldenek is feltöltést!!!) nem tudom hány millával lettek bentebb - és azt sem, azt hogy váltják kp-re
sőt natúr a bankszámlaszámoddal sem tudnak mit kezdeni.
de olyanról is hallottam, hogy vannak olyan weboldalak, ahol az online banking rendszerben kattintasz egy "gombra" akkor utalsz pénzt. nos hekkerek erre a gombra megszerkesztettek egy saját gombot, hogy nekik legyen utalva az a pénz.
meg ezer egyébről tudnék még mesélni
most jött levél, hogy adjak meg nevet és e-mailcímet, hogy küldhessék a csekket,meg a nyertesek tanúsítványt, meg valami oldalról ír ahol a korábbi nyertesek fényképei vannak, és hogy hova küldjék a "szállítmányt" szeretnék megtudni.
jó ez a google fordító :)
megvárom, míg végigjátsza velük valaki más. nekem nem megy az angol annyira. várom a tapasztalokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!