Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gépjárműnyeremény betétkönyv...

Gépjárműnyeremény betétkönyv szerintetek kamu? 2006 óta van 21db és nem nyertem vele:- ( Nem tudom beváltsam vagy reménykedjek?

Figyelt kérdés
Volt már olyan aki nyert de nem ugy hogy van ismeröse a postan otpben?
2011. nov. 5. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 6 milláért egy évig 10 és 50 ezresekben, lófa..t nyertem, buktam a kamatot + az infláció!
2011. nov. 5. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
beváltottad?
2011. nov. 5. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen a nyár végén, többet nem basznak át! Szerintem kamu az egész, csak az OTP lett gazdagabb! A hölgy akinél váltottam ki-be, azt mondta húsz éve ott dolgozik, de nem emlékszik, hogy valaki is nyert volna !
2011. nov. 6. 06:10
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem meg irta egy csaj hogy a postan dolgozik és tanfolyamon mondtak neki hogy azt kell mondani az emereknek hogy "Múltkor is volt egy hölgy aki ki akarta csak váltani de kiderült hogy nyert..."meg "olyan is van aki már 2x is nyert" Asszem kiváltom én is.
2011. nov. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.