Most kaptam egy levelet a Beck reisentől, hogy nyertem egy 8 napos egyiptomi hajóutat. Ez csak kamu?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem volt semmi fée kapcsolatom ezzel az utazási irodával. Honnan tudták meg az adataimat? Szerintetek ez igaz?2010. aug. 5. 13:17
1/3 anonim válasza:
kicsit nézz már körül,mielőtt felteszed a kérdést,mert előtted 2vel ugyanez a kérdés,de mind1.....
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az érdekelt, hogy hányan tették már fel előttem ezt a kérdést, kedves válaszoló...Köszönöm a kedvességed.
Megörültem, hogy nyertem, csak gyanús volt, ezért írtam ki gyorsan a kérdést. Utána körülnéztem és megtudtam, amit akartam.
Még egyszer kösz
2010. aug. 5. 13:39
3/3 anonim válasza:
énis kaptam :D persze, hogy kamu. kell hozzá kötni valami 2 éves szerződést, amit havonta fizetsz és az első 500 ember kapja meg az utat, de ha felbontot a szerződést, akkor vissza kell fizetni az utazás árát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!