Néhány szót az EMO-soknak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 18:13
41/49 anonim válasza:
Nincs saját véleményed hogy a netről kell verseket másolnod ide? Nah jó erre inkább nem mondok semmit! Valahogy ezt az egészet nem értem, hogy miért kell ennyire utálni az emokat? azért mert mások? mégis mit ártottak nektek? mert szerintem semmit! amúgy honnan veszitek hogy minden emonak annyira zseniális az élete? Mert nagyon nem így van!!! Vannak akiknek tényleg szar az élete, és azért mert nem értitek ezt , és ráadásul nem is akarjátok megérteni, azért még így van! Nehezen viseli ezt , és emiatt mutatja meg a külsejével is ,hogy neki problémái( vagy csak kisebb gondjai) vannak! A falcolás meg lehet csak segélykérés a külvilág felé! Nem kéne utálni minket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):D
42/49 anonim válasza:
az ilyenektől tudnék a falnak menni:
" szembeköpném " , ocsmány jelzőket aggatnak rájuk úgy h nem is ismerik lehet h ezerszer jobb embermint te :) ők is emberek ^^ najó a pózerek is meg rohadhatnának :D de könyörgöm nem tom miért nem lehet őket elfogadni őket olyannak amilyenek^^
"Emosoknak": Pózerkedéssel fel lehet hagyni nyugodtan^^
Emoknak: Szeretés van xD(na jó vannak kivételek xD)
43/49 anonim válasza:
"najó a pózerek is meg rohadhatnának"
Na jó, ti is megr***dhatnátok.
45/49 anonim válasza:
A fiatalkori depressziót jobban is átlehet vészelni:
-pl. nem kell eret vagdosni, ennyire különcködni és tönkretenni magad (testet és személyiséget). Nem 20 éves koráig él az ember.:)
46/49 anonim válasza:
Kb. annyit hogy SziasztoK!:Pmiizu?:D
47/49 anonim válasza:
Azért kell itt leribizni az emokat mert mások?! Az emo egy STÍLUS ÉS ÉLETÉRZÉS!!! Nem depresszióról beszélek... Amelyik "emo" öngyilkos lett az pózer volt... A pózerség már mondható külön stílusnak... Igen én is emo vagyok, és lelehet pontozni, de aki ezt megcsinálja az egy szánalmas ember... De hja ennyire szánalmas akar lenni, akkor legyen...
48/49 anonim válasza:
én megkérdezném tőlük hogy: hozzam-e a kést?
49/49 A kérdező kommentje:
Na? Ki szokott le az emos létről?
2012. júl. 29. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!