Néhány szót az EMO-soknak?
13:35 Vicces volt, jót rohogtem rajta, hogy ezek a naív kis tinik ilyen komolyan veszik ezt az emo hulyeséget :D
Szerencsére én még nem láttam egyet sem, az én kornyezetemben normális emberek vannak.
És mond csak, kis emó, nem féltek, hogy az egész napi internetezés tonkre teszi azt az egy szemeteket is, amivel láttok? (mert ugye a másik haj)
Szerencsétlen 10-18 év közötti fiatalok, akik vagy nincsenek tisztába a szexualitásukkal vagy ha azzal nincs gond, akkor csak világfájdalmuk van, mert a szüleik csak napi 20.000 zsebpénzt adnak.
Néhány szó, hát.. hajrá emok örökké élni fogtok!
u.i. nyugodtan lehet lepontozni
(Én azért nem emlegetem őket a rockerekkel egy lapon)
Semmit, mert félek tőlük
Kedves EMOS élőlények, ha a sírás helyett odafigyeltetek volna biológiaórán, tudnád, hogy a nyakba jobb erek vannak mint a csuklódba, mellesleg ha a csuklódat vagdosod, előbb vagdosod szét a kezed úgy, hogy soha többé ne mozgasd, minthogy elvérezz.
Ez úton is kérek minden emost: "A NYAKADAT!!!!"
Esetleg majd ha jobban odafigyelsz a bioszórán akkor csináld a csuklóddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!