Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néhány szót az EMO-soknak?

Néhány szót az EMO-soknak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 18:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
76%
ok is emberek
2009. jún. 23. 20:47
 12/49 anonim ***** válasza:
67%
Miért ilyen hülyék? És mire jó ez a viselkedés?
2009. jún. 23. 20:58
 13/49 anonim ***** válasza:
60%
Szembe köpnéd? Fölösleges:P csak egy szeműk van a másik meg úgyis folyton nedves a sok sírástól:D
2009. jún. 23. 21:00
 14/49 anonim ***** válasza:
52%
azt hogy rohadjanak szét egyszer a sok önsajnálattól, és a hatalmas EGOtól ami bennük van.
2009. jún. 23. 21:09
 15/49 anonim ***** válasza:
56%
Nöljönek fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 23. 21:15
 16/49 anonim ***** válasza:
61%
Lejárt.
2009. jún. 24. 00:14
 17/49 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik szemük sír, a másik haj
2009. jún. 24. 01:46
 18/49 anonim ***** válasza:
55%

utálom ha valaki a stílus alapján ítélkezik!!! igen én emo vagyok és képjeljétek nem vagdosom magam nem sírok a sarokba és nem teszen tönkre az életem és is ember vagyok!!!az emo nem erről szól!! mi a bajotok az emo-kal?

az emo-nak több fajaja van:(ha nem érdekel titeket akkor is leírom nyugottan pontozzatok le nem érdekel)

saucy emo : ők hangulatemberek nem feltétlen fekete vagy sötétberna a hajuk hanem pl. szöke vagy más színű... néha a legapróbb dolgokon kitudnak borulni...sokszor változtassák a hajuk formáját...fontosnak tartják az őszinteséget.. és szeretik az extrém cuccokat is...

hard emo: na igen ők abba a kategóriába tartoznak akikről beszélnek az emberek ők vagdossák magukat és antiszociálisak a világgal

half emo: ők nemsok fekete cuccot hordanak de bennük is megvan az emo érzés

scene emo: ők is kitűnnek a hétköznapi emberek közül többekközött az öltözködésükkel és a feltünö hajviseletükkel extrémen öltörnek....nem fordulnak el az élettől és igenis mernek nevetni...

poss emo: ők gyakran változnak.. nem mutassák ki mások előtt a gyengébbik énjüket...ha valami rossz bánik velük akkor sem sírnak mások előtt csak azoknak mutatják ki a gyengébbik énjüket akikben igazán megbíznak...nehéz őket megismerni mert nehezen engedik közel az embereket magukhoz.. sokszor gondolkoznak kül˜önféle dolgokon...

ire emo: az ire emo háttérbe szorulá fajta mert elnyonja őket a scene és a saucy emo...elítélik az öngyilkosságot az önkínzást és az öncsonkítást...de viszont vonzák őket az agresszív állatok és a vér.. táskájukon általába Barbie vagy szőrmeállat vagy kiszúrt szemű babafejek lógnak...sokszor csinálnak magukról fejbelövős képet...mottojuk ha túl sok időt fordítasz magadra akkor nem lesz időd élni

feeling emo: csak belülről emo ugyenarról gondolkozik mint az emo-k de nincs se tetója se piercingje se...

pozerek ugyanúgy akarnak kinézni mint az emo-k de ez nem megy nekik... ők utálják az emo-kat pedig az emo-k semmit nem tettek ellenük... tipikus poser dumák

-nem lövetek piercinget mert félek a tütőt

-nem festam be a hajamat mert az roncsolja

poserek szokásai:

-igazából nem is tudják hogy mi az az emo

-mindehová azt írják hogy emo vagy i love emo vagy emo forever

-mindent bekockáznak és befestenek fekete lila vagy pink színüre

-azért veszik fel a stílust mert tetszik nekik és különben fogalmuk sincs a stílusról

-emo-k nak mondják magukat miközben nagy rockerek

-vesznek egy halom kockás cuccot aztán azt hordják 1-2 hétig és annyi

ja és olyan nincs hogy emos olyan van hogy emo

tudnák még oldalakat írni az emo-k ról de nem eszem (tudom hogy úgysem olvasnátok el)ezt és ha nem tetszik hogy ezeket leírtam akkor nyugottan pontozzatok le!!!

EMO VAGYOK és jól érzem magam

2009. jún. 24. 13:35
 19/49 anonim ***** válasza:
67%
nem értem, oké, lehet, hogy nem mindenki vagdossa a karját, de hát mégiscsak be vannak sorolva kategóriákba, nekem ne mondják, hogy ez az érzéstől függ!
2009. jún. 24. 13:41
 20/49 anonim ***** válasza:
69%

Kedves emo válaszoló.

Először is tanulj meg helyesen írni. Talán jobban jönne,mint a hajad festetése:)

Továbbá:

".sokszor változtassák a hajuk formáját.."

". nem mutassák ki mások előtt a gyengébbik énjüket."

változtassák? mutassák? nem inkább változtatják és mutatják? jahaj bocsáss meg,ha megsértem szegény kis imó lelked:)

saucy,scene stb.? Úristen hát ez már fáj. Lassan minden ember különféle emo lesz? Mindenkinek külön neve lesz,mert nem felel meg tökéletesen egyik sem rá? "jaj én szeretek nevetni de vagdosom magam,most melyik emo legyek?:(" Elég gáz,és mesterkélt.

És még egy szó. Tudod nem mondanak h*lyeséget azok,akik nem festetik a hajukat,mert káros,vagy nem csináltatnak piercinget. Ők a normálisak! Ebből a szempontból. Festetheted a hajam felőled ahogy akarod,de aki ezt nem akarja,ne szóld le. Piercing és tetkó pedig abszolút egyéni döntés,nem a stílus kötelez rá,azt csinál mindenki,amit akar. Köszöntem.

2009. jún. 24. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!