Miért érdemes élnem?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 20. 16:08
1/12 anonim válasza:
Hogy gyerekeid legyenek. Hogy szesd aki megérdemli. és hogy téged is szeressenek.
2/12 anonim válasza:
ha már felmerül a kérdés, akkor valószínűleg nem érdemes.
3/12 anonim válasza:
Azért, mert az élet szép, és arra kell törekedni, hogy ezt minden nap észrevedd! :)
4/12 anonim válasza:
Azért hogy egyszer őrülten szerelmes légy.. és megjöjjön az eszed, akár a kérdést illetően is!
5/12 anonim válasza:
a pillangókért, a fákért, a kapcsolatokért, az elismerésért, a szerelemért, a reggeli párás levegőért, egy új cipőért, szép szavakért, a barátokért, a hobbidért (...) de most komolyan.
6/12 anonim válasza:
ezt a kérdést egyszer én is feltettem:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
remélem te sem depressziós hangulat miatt kérdezed.
7/12 anonim válasza:
Azért mert valamiért megszülettél, annak oka van hidd el.
Pl.:Lehet ma úgy gondolod, hogy nincs értelme, de holnap
megmentesz egy gyereket, hogy el ne csapja a busz, és az a gyerek feltalálja rák ellenszerét.stb
8/12 anonim válasza:
A LEGEGYSZERŰBB DOLOG MIATT:
CSAKIS ÉRTED! ÉRTED, SAJÁT MAGADÉRT ÉRDEMES ........
/remélni tudom, hogy "érted" mire gondolok.../
9/12 anonim válasza:
ha mondjuk most nincs miért...nem szabad elkeseredni egyszer megjön az amire azt mondod : ez az a dolog amiért élni kell!! ha mindenben kipróbálod magad előbb utóbb megatalálod azt amiben jó vagy, vagy ami boldoggá tesz igazán!:)
10/12 anonim válasza:
Azért érdemes hogy élj mert vannak akik szeretnek és ha te már nem leszel ők is felteszik majd maguknak ezt a kérdést és akkor mi lenne a világból?? érdemes élned, mert másoknak szükségük van rád és mert sok olyna dolog van az életben amit ki kell még élvezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!