Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogyatékos vagyok. Maholnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékos vagyok. Maholnap 40 leszek és még nem voltam nővel. Érdemes még egyáltalán élnem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 03:05
1 2
 1/18 nielindi ***** válasza:
15%

ez nem koomoly kérdés ugye?!?!

elég gáz h ilyen kérdéseket ir vki poénbol, m nem vicces...

ha komoly, milyen fogyatékosságod van?! az sem mindegy...

2010. máj. 8. 03:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen fogyatékkal élsz?

Amúgy az élet értelme közel sem a csajozás/pasizás. Barátaid, akik szeretnek, meg akiket szeretsz vannak? Családod?

2010. máj. 8. 03:15
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Most ne várd el tőlünk, hogy papoljunk neked az élet szépségeiről, meg bizonygassuk, hogy a szex csak egy apró szelete az egésznek.

Nem csak a te életedből maradt ki valami (mondjuk, hogy eddig), mások nem tudnak járni, vagy nem lehet saját gyerekük, stb... Szóval szerinted nekik nem érdemes élniük??

2010. máj. 8. 03:27
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
persze
2010. máj. 8. 06:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Figyelj én mindig is úgy tartottam, hogy mindenkinek meg van a maga párja az életben. Nem számít, hogy az ember "átlagos"-e vagy sem. És szerintem csak az nem találja meg a társát, aki feladja és nem keresi.

Aki meg feladja az gyáva. De 4 évtized az nem kevés idő, főleg bármilyen fogyatékossággal élőnek nem az.

Lehet, a nagy és unalmas átlaggal ellentétben téged nem érnek majd csalódások, és te rögtön az igazival fogsz összeakadni:)Hiszen ő majd nem a külsőt nézi!

Ha feladod az életedet akkor már az esélyt sem hagyod meg magadnak. És lehet, hogy okkal kell így élned...

De ez az én véleményem. Remélem a közeljövőben szerencséd lesz a nőkkel! És kitartás, hidd el azért nem olyan rossz az élet...csak jó irányból kell nézni és akkor meglátod a fától az erdőt. Hiszen a legjobb dolgok az életünkben akkor következnek be, amikor azt egyáltalán nem várnánk...

2010. máj. 8. 07:51
 6/18 anonim ***** válasza:

03:27!!

Szerintem van, hogy az embernek csak ennyi kell. Hogy egy kicsit rávilágítsunk a dolgok másik oldalára is. Hiába tudunk dolgokat jobban elhisszük, ha ezt más mondja nekünk. Talán ő is tudja, hogy érdemes, de hallani a biztatást, az együttérzést talán hasznosabb mint máshoz hasonlítani és letolni...

Amúgy meg nem jó ha más bajához hasonlítjuk saját vagy más baját, hiszen nem egyenértékűek! Nem lehet rangsorolni, mert mindenkinek a saját baja a legrosszabb.

És nekünk emberek között bírálni amúgy sincsen jogunk...az valaki más dolga

2010. máj. 8. 08:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Am téll simán hívhatnál vmi callgirlt:)
2010. máj. 8. 08:12
 8/18 anonim ***** válasza:

Tegnap hallgattam véletlen délelőtt az MR-1 rádiót. (Kossuth).Ugye ez nem a fiatalok rádiója, de időnként a Napközben c. műsorban jó témákat hoznak fel.

Tegnap éppen ilyen téma is volt, amikor egy fogyatékkal élő nő beszélt az életéről. A férje teljesen egészséges, gyerekük is van. Tehát szerintem egyáltalán nem lehetetlen találni társat ilyen embernek sem.

A hangtárból vissza lehet hallgatni a műsort, nem tudom pontosan, hány órakor volt.

2010. máj. 8. 08:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne gúnyolódjatok rajta,
2010. máj. 8. 08:34
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg csak egy csaj kell akkor szerintem is keress egy tehetséges k*rvát, vannak akik tényleg nem kiéltek, hanem beleadnak mindent.

Ha meg az kell hogy valaki beléd szeressen megnyugtatlak, RENGETEGEN vannak akik enélkül élnek, és csak egy kompromisszum a kapcsolatuk, akibe meg valamikor belezúgnak az meg notóriusan vagy foglalt, vagy ügyet se vet a pasira, vagy kiderül később hogy s*gghülye és bunkó. Szóval nyugi, de már korábban is bek*rvázhattál volna ,)

2010. máj. 8. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!