Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyatékos vagyok. Maholnap 40 leszek és még nem voltam nővel. Érdemes még egyáltalán élnem?
ez nem koomoly kérdés ugye?!?!
elég gáz h ilyen kérdéseket ir vki poénbol, m nem vicces...
ha komoly, milyen fogyatékosságod van?! az sem mindegy...
Milyen fogyatékkal élsz?
Amúgy az élet értelme közel sem a csajozás/pasizás. Barátaid, akik szeretnek, meg akiket szeretsz vannak? Családod?
Most ne várd el tőlünk, hogy papoljunk neked az élet szépségeiről, meg bizonygassuk, hogy a szex csak egy apró szelete az egésznek.
Nem csak a te életedből maradt ki valami (mondjuk, hogy eddig), mások nem tudnak járni, vagy nem lehet saját gyerekük, stb... Szóval szerinted nekik nem érdemes élniük??
Szia!
Figyelj én mindig is úgy tartottam, hogy mindenkinek meg van a maga párja az életben. Nem számít, hogy az ember "átlagos"-e vagy sem. És szerintem csak az nem találja meg a társát, aki feladja és nem keresi.
Aki meg feladja az gyáva. De 4 évtized az nem kevés idő, főleg bármilyen fogyatékossággal élőnek nem az.
Lehet, a nagy és unalmas átlaggal ellentétben téged nem érnek majd csalódások, és te rögtön az igazival fogsz összeakadni:)Hiszen ő majd nem a külsőt nézi!
Ha feladod az életedet akkor már az esélyt sem hagyod meg magadnak. És lehet, hogy okkal kell így élned...
De ez az én véleményem. Remélem a közeljövőben szerencséd lesz a nőkkel! És kitartás, hidd el azért nem olyan rossz az élet...csak jó irányból kell nézni és akkor meglátod a fától az erdőt. Hiszen a legjobb dolgok az életünkben akkor következnek be, amikor azt egyáltalán nem várnánk...
03:27!!
Szerintem van, hogy az embernek csak ennyi kell. Hogy egy kicsit rávilágítsunk a dolgok másik oldalára is. Hiába tudunk dolgokat jobban elhisszük, ha ezt más mondja nekünk. Talán ő is tudja, hogy érdemes, de hallani a biztatást, az együttérzést talán hasznosabb mint máshoz hasonlítani és letolni...
Amúgy meg nem jó ha más bajához hasonlítjuk saját vagy más baját, hiszen nem egyenértékűek! Nem lehet rangsorolni, mert mindenkinek a saját baja a legrosszabb.
És nekünk emberek között bírálni amúgy sincsen jogunk...az valaki más dolga
Tegnap hallgattam véletlen délelőtt az MR-1 rádiót. (Kossuth).Ugye ez nem a fiatalok rádiója, de időnként a Napközben c. műsorban jó témákat hoznak fel.
Tegnap éppen ilyen téma is volt, amikor egy fogyatékkal élő nő beszélt az életéről. A férje teljesen egészséges, gyerekük is van. Tehát szerintem egyáltalán nem lehetetlen találni társat ilyen embernek sem.
A hangtárból vissza lehet hallgatni a műsort, nem tudom pontosan, hány órakor volt.
Ha tényleg csak egy csaj kell akkor szerintem is keress egy tehetséges k*rvát, vannak akik tényleg nem kiéltek, hanem beleadnak mindent.
Ha meg az kell hogy valaki beléd szeressen megnyugtatlak, RENGETEGEN vannak akik enélkül élnek, és csak egy kompromisszum a kapcsolatuk, akibe meg valamikor belezúgnak az meg notóriusan vagy foglalt, vagy ügyet se vet a pasira, vagy kiderül később hogy s*gghülye és bunkó. Szóval nyugi, de már korábban is bek*rvázhattál volna ,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!