Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyatékos vagyok. Maholnap 40 leszek és még nem voltam nővel. Érdemes még egyáltalán élnem?
"Eszedbe jutott már, hogy az igaz szerelem egy összeesküvés? Kapitalista összeesküvés, és hazugság, melyet a film, a sajtó és a zeneipar terjeszt, és együtt reklámozzák, pedig nem is létezik. Gondolj csak bele! Hol létezik a dalokon, könyveken és filmeken kívül? Ki mond olyat, hogy "örökké szeretni foglak"? A lényeg az, hogy mindenki szarul van, mert vagy keresi azt a nem létező valamit, vagy azt hiszi, hogy kevesebbel kell beérnie."
(Szerelem és egyéb katasztrófák)
Sok barátom van. A barátaim nagy részének párja van, nekem nincs. Látom, hogy a nagy szerelem ellenére milyenek ezek a kapcsolatok. Tele van veszekedéssel, sírással, keserűséggel. Ne várj olyan szerelemre mint a filmekbe. A szerelem csak ideig óráig lobog olyan nagyon. Akik már 10 évnél több ideig együtt vannak, annak nagyja csak megszokás és kötödés, mert más ismered a másikat.
Szerintem ha szexelni akarsz tényleg keres egy hivatásost. Amúgy meg szerintem van esélyed valaki aki majd beléd szeret. tudod a remény hal meg utoljára.
Hogy juthat valaki el addig, 40 éves koráig szűz marad?
Én csak 28éves koromig bírtam utána jött az egyéjszakás egy pasival akinek tetszettem!
Kérdező... Addig nem tud senki tanácsolni semmit, amíg el nem árulod fogyatékosságod mibenlétét... Ha választ akarsz, pakolj ki. Ez a kérdés kb olyan, mint hogy "Fiú vagyok, miért nincs csajom?"
-ReapeR-23/F
Óhhh akkor most nekem is azt kell kérdeznem, hogy milyen fogyatékkal élő vagy ?
mert nem mindegy pl:amputált végtagok vagy Tourette szindróma közt elég sok különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!