Egy kis városban élek ahol a munkanélküliség sajnos elég nagy. Nektek van munkahelyetek? Persze elég egy igen vagy nincs. Szeretném felmérni Magyarország helyzetét.
Kint éltem Angliában 3 évet.1 évig volt munkám,majd beütött a válság,és repültem 2000 emberrel együtt.Utána egyszerűen nem találtam semmit így hazajöttem.
Itthon rögtön kaptam állást,és azóta is dolgozom.Igen van (Budapest)
Ezekkel az a baj, hogy ha már érettségid van vagy szakmád, 8 általánost igénylőre nem fognak felvenni. Ahogyan a diplomásokat sem szeretik a középfokúnál, én diplomásként vagyok ilyen helyen és érzem, hogy kinéznek.
Pár ismerősön dolgozik ilyen helyeken, pl. szalag mellett, hatalmas a fluktuáció, kirúgják, visszaveszik őket, 1 nap és már más dolgozik a helyén olcsóbban, minek alkalmazzanak valakit huzamosabb ideig?
A másik, hogy pl. észak-Mo-n 8 általánost igénylő munkából is alig van, a Jabil szalagmunkásgyűjtő akcióin egymást tapossák az emberek, pedig az nem álommunka. Utcát söpörni meg jók a közmunkások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!