Ki meddig birja meg Magyarorszagon?
Nekem már 2 éve tele a hócipőm, szívesen elmennék, de nem tudok... :-[[
Hónapról hónapra egyre rosszabb a helyzet, ha nem lenne lakásom és fiatalabb lennék, venném a kalapom és elhúznék innen ÖRÖKRE!!!...
Engem érdekelne Hollandia, vagy Kanada.
Bármilyen munkalehetőség.
Nekem is tele a hócipőm! 40 éves vagyok 4 gyerek, kettő velem él jelenlegi házasságomban, kettő előző házasságból ex-nejemmel. Tehát a család ideköt. Nyelvet nem beszélek sajnos, érzékem sincs hozzá. Tehát én már itt (rohadok) meg. :-(
Gyerekeimet teljes mértékben támogatni fogom abba, hogy elhagyják ezt a hülye országot!
Ismerőseink között nagyon sok van, akik kiköltözött külföldre, és mind megtalálta a számítását. Élnek rokonok, barátok: Angliában, Németországban, Ausztriában, Ausztráliában, USA-ban, Mexikóban, Svájcban, Franciaországban, Japánban, de még Thaiföldön és Kínában is...stb... Röhej, de mind jobban él mint itthon, még az Ázsiában élők is. Kölönböző szakmákban dolgoznak. Az orvostól a szakmunkásig. Az Ázsiában élők pl.: informatikus, műszerész, cukrász. Utóbbi a kedvencem, magyar pasi kínai feleséggel, magyaros cukrászdát üzemeltet nagy sikerrel :-)
Jelenleg van egy olyan ismerős házaspár is, akik 35-40 évesen nyelvtudás nélkül, két gyerekkel most költöznek Norvégiába, mert ott mindketten jó állást nyertek el. És semmi különleges végzettségük nincs. (hát elég bátrak)
En eltem mar rovidebb ideig Svajcban, hosszabban Nemetorszagban.
Nagyon bejott a nemet eletstilus. Honvagyam semmi nem volt.
Ha egyszer raveszed magad hogy elhagyd az orszagot, eljon az a pont amikor majd atlendulsz, es nem okoz tobbe nagy gondot egy uj orszag, uj kultura.
Raadasul ezt inkabb neveznem "ELET" nek mint az otthon ulest, meg hogy valaki 20-30 eveket el le 1 munkahelyen, meg ugyanazon a max. 25 km-es korzetben..vilagot kell egy kicsit latni, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!