Miért csinálta ezt a volt barátnőm? FONTOS!
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy sráccal a suliból, és kerestek a rendőrök mert bújtattak a srácok. Napok múlva mentem haza, és a barátnőmről elkezdtem terjeszteni hogy lopós, mikor ez nem igaz! Már bánom ezt az egészet, és szeretnék megint jóban lenni vele, de ő hallani se akar róla. A suliból kirúgatott, mindenki ellenem van.
16L
2012. ápr. 14. 10:29
1/6 anonim válasza:
Mert lefeküdtél egy sráccal, aztán elbújtál, aztán a barátnőd megrágalmaztad. Szerencséd van, ha megúsztad egy kirúgással, én a tetejébe alaposan meg is téptelek volna a helyében.
2/6 anonim válasza:
Mi itt a kérdés? Azt várod, hogy egy bocsánat kéréssel el lehet intézni egy ilyen ügyet? Én a volt barátnőd helyében nagy ivben elkerülnélet életed végéig.
3/6 anonim válasza:
Mi köze a történetnek ahhoz, hogy te kivel feküdtél le és hogy hol voltál?!
Mivel a barátnődről elég csúnya dolgot terjesztettél és a helyében be vertem volna a képed. Szerintem ezt a barátságot felejtsd el
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben elásnám magam szégyenemben.
5/6 anonim válasza:
Én a helyedben felkötném magam. ;) Nem kellenek ilyen emberek a Földre.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát kaptam tőle elég rendesen, csak nem akartam ide írni.
2012. ápr. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!