Van itt olyan akinek romokban hevert az élete és újra kezdte? Ha igen hogyan csinálta?
Hát én vagyok az élő példa,hogy lehet újra kezdeni..
Kezdem azzal,hogy alkoholista anyám volt,aki abban lelte örömét,hogy úgy megvert hogy sokszor a vérem folyt.13 évesen annyira megvert szíjjal,és fakanállal(az el is tört) főleg a fejemet,hogy 2 fogamat kiverte,és a fülemre halláskárosult lettem.Apám nevelt fel utána,de ő meg azt hitte az a jó szülő ha túl szigorú lesz.De ettől függetlenül ma már tisztelem és becsülőm apámat,mert mégiscsak jót akart..(ő sosem ütött meg)
Férjhez mentem,mert hittem a nagy szerelemben.1 év házasság után a férjem megcsalt..Férfival,nem nővel..Még a riválisa sem lehettem a harmadiknak.Csendben elváltam,de összeomlottam.Rá 2 év múlva újra férjhez mentem.született egy fiam is..Boldog voltam egészen addig amíg a rendőrök el nem mondták hogy a férjem és az 5 éves fiam balesetben meghaltak..10 évig élő halott voltam..Vegetáltam..Majd jött egy férfi aki szeretett és én is beleszerettem.Ma házasok vagyunk..Boldog vagyok..
Nincs lakásom,nincs vagyonom,nincs semmim,csak a férjem és az öreg apukám,akit ma is örömmel látogatok meg..
Mindig újra lehet kezdeni,hiszen élet tart még meglepetéseket számunkra..Sosem tudhatod hogy mikor milyen örömben,boldogságban lesz részed..
38/N
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Annyira nem szörnyü a helyzetem,de képes voltam változtatni:élettársammal éltem,és kisfiammal,de nem voltam boldog.megaláztak,cselédnek tekintett csak az akkori párom,úsztam az adósságokban...
Szerencsére egymásra találtunk a mostani párommal,lassan kezd egyenesbe rázódni az életünk,imádja a kisfiamat is...egy éve élünk együtt de többet elértünk mint előzö kapcsolatomban 4 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!