Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol van a türelem határa?

Hol van a türelem határa?

Figyelt kérdés
a menyünkkel és férjünkkel kapcsolatban ?

2012. ápr. 9. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2012. ápr. 9. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek máshol van...

amúgy tényleg bővebben kéne

2012. ápr. 9. 13:53
 3/7 anonim válasza:

:D

még is miről van szó?oda fingik az orrod alá vagy megcsal?vagy még is mi?:D

4/7 anonim ***** válasza:
attól függ mit csinálnak, hogyan csinálják és miért, jogosan e, plusz hogy én mennyire vagyok értelmes/normális.
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
20km-rel arrébb.
2012. ápr. 9. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más... és akár egy személyt is egyes témáknál hamarabb ki lehet borítani. Pl. én alapvetően próbálok türelmes lenni, és nem szólni minden miatt meg nem beolvasni vkinek, ha idegesít, de ha vki nem képes megjegyezni a becenevemet (és nem vmi extrára kell gondolni, csak arra mondjuk, hogy ne Dórizzanak, mert azt ki nem állhatom, és Dorkának hívjanak inkább) pl., akkor elég hamar ki tudok akadni. Te tudod, hogy mikor készülsz robbanni. Ha nem bírod tovább, akkor igenis mondd meg az adott embernek, hogy mi a bajod.
2012. ápr. 9. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem egyszerre mindkettöjükre mert sajnos nagyon egyforma a természetük.

Egy csillagjegy alatt születtek. A férjem természetét még negyven éves házasság után is sokszor nehéz elviselni. Ö egy hirtelen haragú eléggé agresszív tipus aki sokszor meg sem várja hogy befejezzem amit mondani akarok máris reagál és általában félre érti a szándékaimat. Ezt azonban már megtanultam kezelni és ha már eddig kibírtam erre a kevesebb idöre ami még hátra van az életünkböl ki is bírnám. Viszont két ilyen természetet kibírni már egy kicsit sok. Mert ugye a menyem akinek tíz éve igyekszem jóformán a fenekébe bújni úgy vettem észre utál engem, mert ma ez divat , utálni az anyóst. Minden és higyjétek el csak jóakarattal mondott szavaimat söt még a gondolataimat is kiforgatja.

Egy fiam van sajnos több gyerekem nem lehetett és szeretném ha nem távolodna el tölem.

Csakhogy a menyem hatására mi vagyunk az utolsó helyen az életükben. Nem mintha az elsök akárnánk lenni, de elvárnám hogy egyforma mércével mérjék a mi családunkat és a menyem családját. Már elérte azt hogy minden látogatásuk elött ami kb. egyszer egy hónapban van attól rettegjek hogy megint lesz valami ami nem fog tetszeni neki és természetesen akkor a fiunknak sem. Mint például hogy nics rendbe téve a pázsit pont akkorra mikor hazajönnek mert esetleg a férjem aki asztmás nem érezte jól magát. Mi vagyunk nekik a munkára a masik család meg a szórakozásra. Higyjétek el én nagyon türelmes vagyok, de a türelemnek is van határa. Nem szólok semmit, mert a fiam inná meg a levét, de már egyáltalán nem tudom hogyan viselkedjek velük szemben. Mert ha valaki utálni akar akkor a fejed tetejére is állhatsz és ketyeghetsz is akkor is utálni fog. Hát egyenlöre ennyi.

2012. ápr. 10. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!