Türelem rózsát terem?
ezek a mondasok, bele lehet kötni mindegyikbe
Ki koran kel aranyat lel. Nahat nekem nincs aranyam, pedig sokszor keltem koran, es inkabb azt mondanm, ki koran kel, az almos.
Az idő pénz. Csak nem mindenkinek van annyi pénze, mint ideje.
Sziasztok! :-)
Az ehhez a kérdéshez írt "segítők" nagy hibája az, hogy mindent szó szerint értenek. Igen, "a türelem rózsát terem," akkor is, ha éveket kell várnom arra, hogy jó legyen...Hisz erről szól a türelem. Várakozás, cselekedet, kemény munka, megfelelő információ, kellően befektetett idő, optimizmus, +türelem=Pozitív végkifejlet. Bennem az tartja a lelket ha várnom kell, és ki kell tartanom, hogy alkalmazom azt az elvet, miszerint "a kemény munka megkapja illő jutalmát," ráadásul tudom hogy a végén minden jól sikerül, ha a dolgok pozitív oldalát nézem, kitartok, teljes szívemmel lelkemmel nyomom, nyomom és nyomom, míg célba nem érek. Röviden:Bennem az tartja a lelket, hogy tudom hogy ha türelmes vagyok, kitartok, és keményen dolgozok az eredményért, akkor a végén minden jól fog alakulni. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!