Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 20 évesen megtanulhatok még...

20 évesen megtanulhatok még varrni? Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Átlagos a kézügyességem, nincs benne semmi kiemelkedő.Nem varrtam még eddig, max 1-1 gombot. Egyre jobban kezzd kialakulni az ízlésem, sokszor van, hogy meglátok egy ruhát ami tetszene, de egy kis alakítással.Mondjuk pl: flitter, vagy lazább kivágás, szegecs, stb... De nem mertem még belekezdeni, mert mivan, ha elrontom?Akkor oda Xezer forint, és mégsincs semmim amit felvehetnék. Ráadásul nincs varrógépem sem.
2012. ápr. 8. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elkezdheted. Nyugodj meg: el fogod rontani. Nem egyszer, sokszor. Az ember akármit elkezd, nem lesz egyből profi, nem lesz tökéletes. A hibáiból tanul, és évek, esetleg évtizedek alatt mestere lesz a dolognak. Ez a hozzáállás része a dolgoknak. A technikai részben majd a hozzáértők segítenek :)
2012. ápr. 8. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, ez nem olyasmi hogy jó ha korán kezded... nem divatterveő akarsz lenni, csak magadnak varrogatni ha jól értem. Szerintem először gyakorolj olcsó anyagokon, varrj kisebb méretű ruhákat.
2012. ápr. 8. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt pont ezeket tanítják meg.

2012. ápr. 8. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

20 évesen már nagyon öreg vagy bármit is megtanulni :)

Online ingyenes tanfolyam: [link]

Biztos találsz még sok hasonlót, vagy iratkozz be egy tanfolyamra.

2012. ápr. 8. 22:56
 5/5 anonim válasza:
nem nagy valami a ha ihletet kapsz hozzá hogy mit akarsz csak varrogatsz össze visza ahogy gondolnád hogy mi hol legyen és meg varrod ..nagyot rontani nem birsz mivel ki birod fejteni és ujra varni :) ha nem a szabást rontod el :) ha viszont komolyabban másoknak akarsz varrni akkor 1 tanfilyam..és nem vagy elkésve valamelyik tanár se tud varni és azt tanitsa..ez mind te tölled függ hogy hogy van türelmed akaratod :)
2013. jan. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!