20 évesen megtanulhatok még varrni? Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Átlagos a kézügyességem, nincs benne semmi kiemelkedő.Nem varrtam még eddig, max 1-1 gombot. Egyre jobban kezzd kialakulni az ízlésem, sokszor van, hogy meglátok egy ruhát ami tetszene, de egy kis alakítással.Mondjuk pl: flitter, vagy lazább kivágás, szegecs, stb... De nem mertem még belekezdeni, mert mivan, ha elrontom?Akkor oda Xezer forint, és mégsincs semmim amit felvehetnék. Ráadásul nincs varrógépem sem.2012. ápr. 8. 22:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elkezdheted. Nyugodj meg: el fogod rontani. Nem egyszer, sokszor. Az ember akármit elkezd, nem lesz egyből profi, nem lesz tökéletes. A hibáiból tanul, és évek, esetleg évtizedek alatt mestere lesz a dolognak. Ez a hozzáállás része a dolgoknak. A technikai részben majd a hozzáértők segítenek :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem simán, ez nem olyasmi hogy jó ha korán kezded... nem divatterveő akarsz lenni, csak magadnak varrogatni ha jól értem. Szerintem először gyakorolj olcsó anyagokon, varrj kisebb méretű ruhákat.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
20 évesen már nagyon öreg vagy bármit is megtanulni :)
Online ingyenes tanfolyam: [link]
Biztos találsz még sok hasonlót, vagy iratkozz be egy tanfolyamra.
5/5 anonim válasza:
nem nagy valami a ha ihletet kapsz hozzá hogy mit akarsz csak varrogatsz össze visza ahogy gondolnád hogy mi hol legyen és meg varrod ..nagyot rontani nem birsz mivel ki birod fejteni és ujra varni :) ha nem a szabást rontod el :) ha viszont komolyabban másoknak akarsz varrni akkor 1 tanfilyam..és nem vagy elkésve valamelyik tanár se tud varni és azt tanitsa..ez mind te tölled függ hogy hogy van türelmed akaratod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!