Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az érzéseimmel?

Mit kezdjek az érzéseimmel?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta rengetegszer összekapunk anyuval. Heti rendszerességgel. Sokan mondják, h egy szülő mindig szeret, de én ezt nem tudom elhinni. Akkor miért bánt? Nem lehet, h inkább a kényszer náluk a szeretet? Anyumnak nincs senkije, csak a nővérem, aki messze él tőlünk, apum, akit sztem soha nem szerethetett és én... Nagyrészt csak én vagyok neki, velem beszéli meg a gondjait, persze én is elmondom neki. Sokszor megbánt, és "megtapos" és én úgy érzem ezt sosem tenném a saját gyerekemmel. Szeretnék majd családot, é úgy érzem, h sokkal jobban fogom szeretni a gyerekeimet, mint ő.

20 éves vagyok, de egy sok mindent nem tudok felmutatni. Egész eddigi életembe vágytam a szerelemre, de még nem kaptam meg. Most szeretnék kilépni az árnyékomból és olyan nővé válni, aki nem esik össze, mert neki nincs párkapcsolata.

De amikor anyum bánt ezzel (párkapcsolat téma)összeesek, és megint kicsinek érzem magam. És ilyenkor hiányzik nekem az az egy ember, akivel volt némi kezdeményezésünk, de a végén kiderült csak kihasznált. De mégis amikor nagyon egyedül vagyok hozzá sietnék csak egy ölelésre, nem többre...

Pedig pont a napokban büszke voltam magamra, h egyre kevesebbet gondolok rá, és kezd eltűnni a gondolataimból...hát ez van, nem baj :)

2012. márc. 19. 17:54
 1/2 anonim válasza:
Mivel nem tudom, hogy min szoktatok összeveszni anyuddal, ezért nem ítélkezhetek feletted, de én azt tanácsolom, hogy ülj le vele és próbáld neki elmondani, hogy mi a problémád vele, hogy úgy érzed, hogy sokszor nagyon megbánt. Próbáljátok meg rendezni a kapcsolatotokat, egy anya nagyon sokat segíthet. Én alig 2 hónapja veszítettem el édesanyámat, ő volt a mindenem. Elhiszem, hogy hiányzik a párkapcsolat, de minél jobban "futsz" utána, annál később kapod meg az igazit. Kitartás!
2012. márc. 19. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele elülni, azt mondja, h nem akar velem beszélni...A párkapcsolatos témát meg pont én szeretném takarékra rakni, de mindig felhozza, h nekem nincs...
2012. márc. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!