Mit kezdjek az érzéseimmel? Már mindennap sírhatnékom támad
beleestem egy srácba,aki 25(!!) éves
és ez tart kb 1 éve
nem csak a korkülönbség a gond,hanem pl az,hogy van barátnője, azt se tudja,kivagyok...
de állandóan csak rá tudok gondolni
és mivel tudom,hogy úgyse jöhetek össze vele,pl mert pedofilnak néznék,és ezért le is csukhatják,arról nem is beszélve,hogy majd egy 25 éves pont velem fog kikezdeni...de mégis,minden nap majdnem sírok miatta
már ott tartok,hogy egész álló nap ki sem mozdulok a házból,hanem az ő képeit nézegetem,stb
és ez így most nagyon rossz
de az egyik legjobban az bánt,hogy láttam róla és a csajáról képet,és a barátnője egy olyan tipikus szőke haj,tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött buta liba (idióta vigyorral a képén),szilikoncsöcsökkel
és köztem és az a lány között egy egész világ van,én inkább pontosan az ellentéte vagyok
de ha idősebb is lennék,akkor se kellenék a srácnak,mert én nem olyan vagyok,mint a barbi-barátnője
és próbálom elfelejteni,de nem tudom
mit csináljak?
14/L
halgasd meg ezt :P
Életkori, kamaszkori sajátosságot élsz át.
Majd idővel elfelejted, jön másik :)
A képeit dobd ki, és inkább keress korban hozzád illő valakit.
25 éves fiúkat egyáltalán nem érdeklik a 14 éves lányok, abszolút más az érdeklődésük, mint amit egy korodbeli kislány tud adni. De ne aggódj, mert szinte minden tinilánynak volt egyszer egy elérhetetlen ideálja :) Fel a fejjel, és többet egy könnyet se! :)
szerintem is inkább egy hozzá korban jobban illő fiút!
a 11 év különbség az nagyon sok!!
majd elmúlik szerelmi bánat és találsz egy hozzád korban és személyiségben jobban illő srácot:D
SOK SIKERT !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!