Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is lepontozza, ha valaki...

Más is lepontozza, ha valaki odaírja, hogy lehet lepontozni?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdésre adott válaszokat, és az egyik végén ott volt. Erre én lepontoztam. Tudom genya vagyok, már máskor is észrevettem, hogy a pontozzatok le kéréseknek eleget teszek. Amúgy nem szokásom se le se fel pontozni, el is felejtem, hogy ilyen is van, na de ha ilyen szépen kérnek...
2009. jún. 17. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha értelmes a válasza vagy igaza van és mégis oda irja h pontozzatok nyugodtan le,akkor nem pontozom le mert igaza van:D

de ha értelmetlen válaszhoz van odairva akkor egyértelműen

2009. jún. 17. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Én nem pontozok senkit, még a saját kérdéseimben sem pontozom le a válaszokat. Csakis olyan esetben, mikor

1: nem a kérdésre válaszol - ergo csak baromkodásból írta

2: anyázik.

De ha a kérdésre válaszol, vagy a kérdésben feljött témára válaszol, akkor sem pontozom le, ha nem tartom hasznosnak, vagy nem értek vele egyet, mert nem az én dolgom eldönteni. :)

2009. jún. 17. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Értelmes választ akkor se pontozok le, ha ezt odaírja valaki. Sokan már azért is odaírják, mert elegük van abból, hogy egyes barmok lepontozzák, mikor értelmesen válaszol, vagy igazat ír.
2009. jún. 17. 12:57
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ha a válasz végén epekedve kéri, sőt térden állva, csúszva-mászva könyörög, hogy pontozzák le, mert különben nincs értelme az életének akkor ki vagyok én, hogy ne teljesítsem eme kérést. Egy ilyen kérésnek nem lehet ellenállni, nem vagyok én szadista. Örülök, hogy segíthetek egy szenvedőnek és szépen rákattintok a piros kezecskére, aztán elszürcsölök a nap végén egy pohár sört, és arra gondolok, hogy ma is segítettem valakin.
2009. jún. 17. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Csak akkor pontozok le egy választ ha nem értek egyet vele.
2009. jún. 17. 13:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "lehet lepontozni" azért van ott egy válasz végén, mert az igaz, talán kissé túl őszinte is, akkor nemhogy le, de még fel is pontozom, mert igaza van és nem féli azt beismerni.
2009. jún. 17. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Egy internetes anonim oldalon aztán marhára kell félni őszintének lenni:D ez jó volt
2009. jún. 17. 14:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább felpontozom!
2009. jún. 17. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:

OFF: "Csak akkor pontozok le egy választ ha nem értek egyet vele." <-- megjegyzem, hogy hasznos/nem hasznos alapján kell pontozni, nem pedig egyetértek/nem értek egyet alapján. Ezért nem túl működőképes a pontozás!

ON: Nem pontozom le, csak ha orbitálisan nagy marhaságot írt!

2009. jún. 17. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
engem nagyon idegesítenek, legtöbbször lepontozom őket. pot mint te is.:)
2009. jún. 17. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!